15 Mayıs 2024 22:25

Anadolu Sigorta hakkında yaşadığım olumsuz deneyimi anlatmak istiyorum. 1322091623 numaralı poliçemizi 12.07.2023 tarihinde yaptırdık. Bunun sebebi, küçük çocuğumuzun olması ve devlet hastanelerinde sıra bulmanın zorluğu, özel hastanelerde ise muayene ücretlerinin yüksekliğiydi. Bu nedenle sağlık sigortası yaptırmayı uygun bulduk. 2,5 yaşındaki kızımda geniz eti problemi olduğu tespit edildi ve 8.06.2023 tarihinde doktora başvurduk. Doktor ameliyatı önerdi ancak biz hemen yaptırmak istemedik. Bir yıl sonra başka bir doktora daha danıştık ve o da ameliyatı önerdi. Sağlık sigortamıza güvenerek ameliyatı kabul ettik fakat Anadolu Sigorta, geçen yıl haziranda konulan tanı yüzünden provizyonu reddetti. Zor zamanlarımızda yanımızda olmayan bir şirketle çalışmanın anlamı nedir? Kötü niyetli olduklarını düşünüyorum. Sigortamın üzerinden 10 ay geçmiş olmasına rağmen, bu durumun normal olduğunu düşünüyorum. Neden çocuğumu sadece bir doktorun önerisiyle ameliyat ettireyim? Belki de tedavi ile sorunun çözülmesini beklemek daha iyidir. Ancak sigorta şirketinin bu yaklaşımı kabul edilemez. En kısa zamanda Sigorta Tahkim Komisyonuna şikayette bulunmayı planlıyorum. Bu deneyimi herkesin bilmesi ve kararlarını buna göre vermesi için paylaşmak istedim.

16 Mayıs 2024 11:21 (Şikayetten 12 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 4968201 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Cemile
Cemile
17 Mayıs 2024 06:39

Ayrıca çocuğumu sağlık sigortası var diye ameliyat ettirmek istemedik kreşe başladı ve sürekli boğazları şiştiği için kulakta sıvı birikmesi ve duyma kaybına yol açtı bu yüzden ameliyat kararı alındı. Bizim Salı günü ameliyatımız var ve sağlık sigortamız yanımızda değil. Biraz çabuk olursanız bizde ne yapacağımızı düşünelim.

17 Mayıs 2024 11:38

Söz konusu başvurunuza dair4968201 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 20:08

23 Haziran 2024 19:21
Soner sonuçtan çok memnun

27 Ocak 2025 14:50
"Anadolu Sigorta yetkilisine teşekkür ederim. Poliçe onayı alındı."
Anadolu Sigorta'nın Ameliyat Engeli: Müşteri Mağduriyeti
Volkan sonuçtan memnun değil