Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sigorta Seyahat Sağlık Sigortası Mağduriyeti Ve Reddedilen Talep

Anadolu Sigorta Seyahat Sağlık Sigortası Mağduriyeti Ve Reddedilen Talep
22 Ağustos 2024 23:04

Türk İş Bankası şubesine giderek Anadolu Anonim Türk Sigorta şirketi ile 1 yıllık yurt dışı seyahat sağlık sigortası yaptırdım. Eğitimim kapsamında bulunduğum Almanya'da uçuş günümde havalimanında menisküs yırtılması sorunu ile ambulansla kaldığım şehirdeki hastaneye götürüldüm. Sonrasında ağrı kesici ve röntgen ardından ameliyat yapılması gerektiği tarafıma bildirildi ve hastaneden kaldığım yurda iki değnekle gönderildim. 3-4 gün arkadaşımın yardımı ile Ankara'ya uçtum ve yapılan muayeneler sonucunda 1 Mart'ta ameliyat oldum ve ardından 45+30 günlük bir rapor verildi. Bu süre zarfında yataktan zorla çıktım. Sonrasında eğitimime devam etmek için Almanya'ya döndüm.

Ve Anadolu Anonim Türk Sigorta şirketine yaptığım başvuru sözleşmemde mevcut olmayan bir madde ile reddedildi. Firma copy-paste bir yanıtla defaatle aynı şeyi tekrarladı. 15 tane belgemi 3 saatte inceleyip sözleşmemde olmayan bir maddeyle red kararı verdi. Bizler ne zorluklarla eğitim için neler çekiyoruz. Ve Anadolu Anonim Türk Sigorta diye bir yer dosyanıza bakmıyor, başka bir firmaya yönlendiriliyorsunuz.

30 Eylül 2024 11:26

23 Ağustos 2024 16:20 (Şikayetten 17 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 5246574 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

27 Ağustos 2024 15:17

Söz konusu başvurunuza dair 5246574 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

27 Ağustos 2024 15:29

Hiçbir bilgilendirme yapılmamıştır. Sorunum çözülmemiştir.

30 Eylül 2024 11:27

30 Eylül 11:26 Anadolu Hayat Yurt dışı Seyahat Sağlık Sigortası hasar kaydıma bir vatandaş olarak cevap alamıyorum. T. C. Emniyet Müdürlüğü tarafından sunulan yurda giriş ve çıkış bilgileri e devlet dokümanı kabul edilmiyor. Nasıl kullanılacağı belirtilmeyen pasaport ve vize bilgileri gibi şahsi bilgiler talep ediliyor. 2 aydan fazla süredir, ne maillerime ne de çağrı merkezinden yapılan itirazlara dönüş olmuyor. Anadolu Hayat ya da İş Bankası muhatap olarak mevcut değildir, sakın bu adlara kanıp sigorta yaptırmayın sorunlarınızı ne olduğu belirsiz remed adlı bir firma yürütmektedir. Sorumsuz, hukuku ve resmi kurumları hiçe sayan bu firmadan sakın sigorta, yurt dışı seyahat sağlık sigortası yaptırmayın düzde kalırsınız. Çöplük hepsi.

Merhaba hakan bey bizde aynı sorunu yasıyoruz avukat oneriniz var mi

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 10:39
Anadolu Sigorta'nın Sağlık Poliçesi Mağduriyeti
Emre sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 17:48
Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2025 21:05