Anadolu Hayat Emeklilik Ödemesini Yaptığım Sigortanın Ödemesi Gözükmüyor

21 Şubat 2024 12:12

İş Bankası'ndan çektiğim kredimin hayat sigortası kart iptalinden kaynaklı ödememişti. Anadolu Hayat emekliliği aradım mobilden ödeyebilirsiniz dedi. 1 hafta boyunca günde 5 6 kez denememe rağmen her seferinde uygulama hata verdi. Tekrar aradım bankaya gidip ödeyeceksiniz denildi. Çalışan bir insanım bankaya uğrayacak vaktim yok IBAN bilgisi veremiyorsunuz atayım dedim olmuyor dedi. Ertesi gün tekrar aradım farklı biri isterseniz IBAN paylaşayım oraya atın dedi. Müşteri temsilcilerinin dedikleri bile birbirini tutmuyor. 29.11.2023 tarihinde tüm ödenmemiş ve ödenecek tutarların hepsini poliçe numaram ve açıklama ile beraber ibana tutarı yolladım. 3 gün önce İş Bankası'ndan mesaj geldi ödenmemiş priminiz bulunmakta diye tekrar aradım ödeme eşleşmemiş olabilir şubeye gideceksiniz denildi. Dedim sizin resmi IBAN'ınıza ücreti yolladım nasıl eşleşmiyor onu biz yapamıyoruz dedi. Mail atın bakılsın dedi mail attım yanıt yok tekrar aradım sistemler güncellemede bilgilerinize erişemiyorum deniliyor. Ben böyle bir uygulama böyle bir hizmet görmedim. Umurlarında bile değil ya. Herkes farklı bir şey söylüyor sonuç asla yok hizmet yok uygulaması çalışmıyor. Bugün İş Bankası'ndan ihtar süresi işletilmeksizin iptal edilecek diye bir mesaj aldım bana maile yanıt gelir bekleyin diyorlar😂

Ersen sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Hayat Emeklilik Sigorta Poliçesi İptali Ve Ücret İadesi Sorunu

28 Ağustos 2024 20:49
Anadolu Hayat Emeklilik Sigorta Poliçesi İptali Ve Ücret İadesi Sorunu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2025 11:55

15 Eylül 2024 16:27
anadolu-hayat-emeklilikten-police-iptali-ve-odeme-sorunu-2.pdf
anadolu-hayat-emeklilikten-police-iptali-ve-odeme-sorunu-1.pdf
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 11:55
Gurur sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2025 18:03