Maria sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Hayat Emeklilik İptali Sağlamamak İçin Uzattıkça Uzatıyor!

Anadolu Hayat Emeklilik İptali Sağlamamak İçin Uzattıkça Uzatıyor!
25 Şubat 2024 01:41

Yaklaşık 11.02.2024 tarihinde sistemden ayrılma başvurusu yaptım ve istenen evrakları yükledim. İşlem son aşamada gözüküyorken birden sizi aradık ulaşamadık şu numarayı arayın diye bir mesaj düştüğünü gördüm. Daha sonra aradım ve iptal etmemem için ısrar edildi. Nakit ihtiyacım var dedim ve ayrılmak istediğimi tekrardan belirttim. Şubeden talep oluşturulmuyor daha önce gittim ve mobilden yapabileceğim söylendi. Mobil uygulamadan yaptığım talepte de ıslak imzalı elimle dilekçe yazdım tüm bilgilerle ayrılmak istediğimi belirttim. Buna rağmen benden kendilerine ait bir ayrılma talep formunu doldurup çıktı alıp ıslak imzalı yüklemem gerektiği söylendi. İnternette kesinlikle bu formu bulamıyorsunuz. Onlara bana göndermelerini söyledim. Mail adresime gün içinde göndereceklerini söylediler ve göndermediler. Ayrıca 3 yıl dolmadığı için alacağım paradan daha fazla tutarda kesinti vergi BD yapılmasına rağmen beni bu kadar uğraştırıyorlar... Evraklar eksiksiz olduğu takdirde dahi 20 gün bekleyecekmişim ki paramı yatırsınlar! Bu kadar kötü bir sistem olamaz.
Acilen iptalin sağlanıp içinden ana paradan fazla kesinti yaptıkları tutarı ödemelerini talep ediyorum... Anadolu Hayat Emeklilik benim için bir pişmanlıksan ötesi değil. Üstelik 10 dakika içinde şubeden ballandıra ballandıra sattıkları sigortada 3 yıl kalmak gerektiği vs asla söylenmedi tarafıma. Oraya vereceğim paraya keşke dolar alsaydım şimdi kardaydım... Zarar ediyorum bir de iptal bile ederken kırk tane sorun çıkarıp uzattıkça uzatıyorlar süreci... Bu ayda ödeme falan yapmayacağım! Dediğim gibi acilen iptalin sağlanıp paramın hesabıma yatmasını istiyorum!
Üstelik şu an belge bile eklenmiyor sistemden! Yani iptal edip tekrar uğraştırma politikası! En kısa sürede çözüm üretilmezse Tüketici Hakları'na şikayet edip tüm yasal haklarımı kullanacağım... Bu süreçte maddi manevi tüm kayıplarımı dava yoluyla alacağım! Paramla rezil edemezsiniz beni!

26 Şubat 2024 09:49

Hala bir gelişme yok ve sanki yeni başvuru yapmışım gibi bir görüntü düşülmüş sisteme! Acil nakit ihtiyacım var sağlık için kullanacağım parayı 2li test yaptırmam lazım ve bu testin bir süreci var şu an sadece 2 haftam kaldı test için! Sürem geçerse oluşabilecek tüm sıkıntılardan Anadolu Hayat Emeklilik sorumludur ve yasal olarak ne yapabiliyorsam belgeli ispatlı yapacağım

26 Şubat 2024 19:32

Benim sinir sistemimi ve psikolojimi bozdular... Üstelik hamileyim... İmzalayıp mail atmama rağmen ıslak imzalı olması kazım diyor. Ben zaten imzaladım benim imzam bu! Şubeden gideyim imzalayım diyorum şubeden olmuyor diyorlar... Gerçekten sinir stres sahibi oldum bunlar yüzünden...   Yatırdığım paranın çok altında bir tutar verecekler bir de üstüne beni ayın 11 den beri oynatıyorlar resmen. Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurdum ve dava açacağım çünkü gerçekten sinirden ağlıyorum ve psikolojimi bozdular

M Metin
M Metin

Her şey tam olsa bile parayı yirmi iş günü yani toplam bir ay sonra yatıracaklar.

Oğuz
Oğuz

Merhabalar, ben de iki gün önce ayrılma talebinde bulundum da siz paranızı alabildiniz mi ne kadar kesinti oldu merak ediyorum.

Maria

Bugün talep tamamlandı diyor bakalım ne zaman yatacak.

Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2025 12:15
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Hayat Emeklilik Ayrılma! İşlemi Yapmak Mı? Deveye Hendek Atlat

01 Mayıs 2024 17:37
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 14:48
Anadolu Hayat Emeklilik Şikayet Ayrılırken Sorun