Neslihan sonuçtan memnun

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Özel Ataşehir Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Pişmanlığı

15 Nisan 2023 11:58

Şubat sonunda Özel Ataşehir Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu ile TOEFL veya ıelts sınavlarına hazırlık kursu için görüşmeye gittim. 25 sorudan oluşan bana göre mantıksız ve yanlış bir seviye belirleme sınavı yapıldı. Sınav olduğunda hastaydım, objektif bir sonuç çıkmadı. Çıkan sonuca göre B1 seviyesindeyim. Tamam dedim, 2+1 şeklinde kur aldım ve ödememi yaptım. 2 hafta sonra eğitim başladı. Ama kurda bir terslik vardı, gelen diğer kursiyerler A2den gelmelerine rağmen İngilizce bilmiyorlar ve konuşamıyorlardı. Hoca İngilizce konuşuyor, ben tercüme yapıyorum. 3 gün kursa gittim, ben hocayla İngilizce konuşuyorum, diğerleri Türkçe konuşuyorlar, dersten verim alamadım. Kurs sözleşmemi iptal etmek için konuşmaya gittim. Meğer seviye belirleme sınavı sonrası konuşma sınavı yapıyorlarmış ve bana yapmadılar. Sırf ticarethane mantığıyla hareket ettiler. Ben sözleşme iptali yaptım. Param geri ödenir mi, ne zaman geri ödenir bilmiyorum ama benim hem zamanımı ziyan ettiler hem de paramı ziyan ettiler. Ödediğim paradan ciddi kesinti yapılacak eğer geri ödenirse. Param geri ödenmediği sürece başka bir kursa başvuramıyorum. Benim hakkımı çok güzel yediler.

15 Nisan 2023 13:03 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Neslihan G Konu ile alakalı şikayetiniz üzerine takip süreci başlatılmıştır. Kurum yetkilimiz tarafından şahsınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Genel Merkezi.

Sayın Neslihan G Konuyla ilgili kurum yetkilimiz şikayetlerinizi çözmek için sizleri bir çok kez aramış ama şahsınıza ulaşım sağlayamamıştır. Kurum yetkilimiz ile iletişime geçmenizi önemle rica ederiz. Saygılarımızla, Genel Merkez.

27 Nisan 2023 19:08

Kesinlikle aranmadın. Özellikle çağrı geçmişini de tekrar tekrar inceledim. Ben sözleşme iptali için kuruma gittim zaten, neden tekrar gideyim? Para mı hemen iade edeceklerdir gideyim. Sırf para, ticaret uğruna zamanım ve param boşa gitti. O para yatar mı yatmaz mı bilmiyorum, ama yatmaz ise sorun kanuni yollarla çözülür.

Sayın Neslihan G Kurumla iletişime geçmenizi önemle rica ederiz. saygılarımızla, Genel Merkez.

01 Mayıs 2023 01:48

...

Sayın Neslihan G Kurum yetkilimiz sizler ile iletişime geçmiş olup şikayetlerinizi çözmüştür. Saygılarımızla, Genel Merkez.

Melike sonuçtan hiç memnun değil

Sözleşmeye Aykırı 30.000 TL Ek Ücret Talebi

27 Aralık 2025 17:13
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları İmzasız Kambiyo Senediyle Başlatılan İcra Takibi

Kursa Başlangıç Tarihi Ve Sınıf Kapasitesi İhlali, Ödeme Baskısı

Kursa Başlangıç Tarihi Ve Sınıf Kapasitesi İhlali, Ödeme Baskısı