07 Aralık 2023 21:42

Sitedeki hesaplama kısmında %30 olarak hesaplanan gümrük vergisi, sipariş verip depolarına ürünü gönderdiğimde birden %50'ye çıktı. Müşteri temsilcileri ile görüştüm, gerekli düzenlemeleri yapacaklarını söylediler ama günlerdir düzenleme yapılmadı ve artık kimse bana geri dönüş yapmıyor; muhatap bulamıyorum.

Murat
Murat
13 Ocak 2024 19:03

Düzenleme çok uzun bir süre sonra yapıldı ama, şimdi de paketimin tarafıma ulaşmasını bekliyorum. Sözde 1 hafta içerisinde elimizde olacaktı, neredeyse 2 ay oldu hala gelen bir şey yok.

15 Şubat 2024 18:04 (Şikayetten 2 ay sonra)
Amerika Sepetim Gümrük Vergisi Hesaplaması Şaşkınlığı

Sn. Murat K., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz durum için özür dileriz. Siparişiniz 906591277070 yurtici kargo takip numarasıyla teslim edilmiştir. Mağduriyetinizi gidermek adına Amerika Hesabım bakiyenize kredi yüklenmiştir. İyi günler dileriz, Amerikasepetim.com

Serkan
Serkan

Bu nasıl bir çözümleme. "... Hesabım bakiyenize kredi yüklenmiştir" a bu ne böyle çözüm mü olur adamın ödediği meblağı niye sizin sisteminizde bakiye olarak resmen zapt ediyorsunuz? Sizden tekrar alışveriş yapmak sorunda mı? İyi ki şikayetvar.com var da görüyoruz bazı şeyleri. Yoksa 926 dolar param çöpe gidecekti. Web sayfasında kargo ve gümrük tarafımızca karşılanır yazıyor ödeme ekranında gümrük ücreti ve kargo bedelini alıcı tarafından karşılanır yazıyor. Şaka gibi

Ali sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 01:41
Amerika Sepetim Söylediklerinden Yüksek Kargo ve Gümrük Vergisi Talep Ediliyor
Can sonuçtan hiç memnun değil

Amerika Sepetim Yanıltıcı Site ve Sorunlu Müşteri Hizmetleri

14 Eylül 2023 05:32