Emre sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 13:01

Merhabalar, 24.09.2024 tarihinde ince hesap internet sitesinden AMD ryzen 7 7800X3D tray işlemci siparişi verdim. Siparişim bugün elime ulaştı. Ekteki fotoğraflardan anlayacağınız üzere ürünün üzerinde kararmalar mevcut. Daha önce kullanılmış gibi duruyor. Konu ile alakalı İnce Hesap Yetkililerine mail gönderdim. Sizce bu işlemci normal mi?

26 Eylül 2024 13:32
İncehesap.com AMD Ryzen 7 7800X3D Hk.

Herkese merhabalar, Müşteri hizmetleri ile görüştüm kuru bir bez ile silmemi karartı geçmez ise teknik ürünü geri göndermemi istediler. Eldiven takıp gözlük temizleme bezi ile (herhangi bir sıvıyı beze dökmeden) işlemcinin üst kısmını sildim. Fotoğraf ektedir. Şu an için herhangi bir sorun gözükmüyor. Hafta sonu ürünün montajını yapacağım umarım sorunsuz çalışırız. Montajdan sonraki gelişmeleri buraya ekleyeceğim. İyi günler dilerim.

15 Ocak 14:09

İşlemci ne yazık ki daha önce kullanılmış bir işlemciymiş. 2. El olan bir işlemciyi sıfır olarak sattılar. Geri de almıyorlar. ucuz ürünlerde sorun yok lakin işlemci ekran kartı ana kart gibi değerli ürünlerde bu tarz problemler ile karşılan çok var.

Yasin

İade ürünü itelemişler brom sana. Kullanmış bu işlemci. Belki içeride testing de kullandıkları işlemciyi verdiler geçtiler kötü olmuş 0 parasına.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Kayıp İşlemci: Vatan Bilgisayar Ve Yetkili Servis Karmaşası

Muhammet
07 Nisan 14:38

Amazon Siparişim Teslim Edilmedi, Finansal Mağduriyet Yaşıyorum

Aşkın
25 Kasım 10:21
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
25 Ocak 2024 22:17