Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
18 Kasım 2024 12:23

15 Kasım 2024 tarihinde Trendyol alışveriş sitesinden yetkili amboss satıcısından "Amboss 6 Parça onix Ve Odin Tava Ve SAHAN Seti" ürünü siparişi verdim. Sipariş No : 9614003112. Siparişi vermeden önce iade vs. Gibi süreçlere vaktim olmadığından ürünün kontrol edilip hatasız olarak gönderilip gönderilmeyeceğini mesaj ile satıcıya sordum ve onlarda titizlikle kontrol edilip göndereceklerini taahhüt Etiler. Bende ürünü sipariş verdim ama gelen ürünün dışında soyulma ve içinde de çatlak ve deformeler olduğunu gördüm. Ürünün gönderilmeden önce kontrol edilmemiş ya da özellikle hatalı ürün gönderilmiş olabilir. Sorunun çözümü için amboss ile iletişime geçip durumu kendilerine anlattım ama maalesef istenilen çözüme ulaşamadık. Bundan sonra kesinlikle amboss markalı ürün ne alırım ne de aldırırım. Tüketicilerin mağdur olmaması için amboss markasını tercih etmemeli. Ben mağdur oldum. Sizler olmayınız.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Destek Alınamayan Thermoad Sahan Seti Ve İletişim Sorunu

07 Temmuz 2025 15:49
garanti-kapsaminda-destek-alinamayan-thermoad-sahan-seti-ve-iletisim-sorunu-2.pdf

Amboss Tencere Memnuniyetsizliği

Amboss'un Kendi Sitesinden Aldığınız Ürünleri Defolu Olarak Gönderiyor

Cüneyt
07 Şubat 2024 09:46
Amboss'un Kendi Sitesinden Aldığınız Ürünleri Defolu Olarak Gönderiyor
Aybüke sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sürecinde Oyalama Ve Cevapsızlık: Tenceremdeki Soyulma Sorunu Çözülemiyor

Aybüke
30 Eylül 2025 16:27
garanti-surecinde-oyalama-ve-cevapsizlik-tenceremdeki-soyulma-sorunu-cozulemiyor-1.jpg