Anıl
05 Kasım 10:23
Anıl'ın Teşekkür Mesajı
“Ürün Amazon tarafından tekrar gönderildi ve teslim aldım, sorunun Hepsijet kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Fakat oluşan bu süreçte müşteri memnuniyeti adı altında daha açık ve şeffaf bir bilgi verilmesi uygun olurdu. Teşekkürler”

Hepsijet Amazon gönderim başarısızlığı

Yurt dışından sipariş verip 1 aya yakın beklediğim ürünüm, aynı gün içerisinde teslim edilemeden iade süreci başlatıldı. Amazon siparişler kısmında tahmini teslimat tarihi "6.11.2024" olarak görüntülenmekte ve herhangi bir bilgi verilmeden (Hepsijet'e aktarıldığı bilgisine sahip değildim) müsait olmadığım bir saat ve tarihte (02.11.2024) adresime getirilip telefonla aranarak bana ulaştırılmaya çalışıldı. Müsait olmadığım için telefona bakamadım ve aynı gün ürün takibine baktığımda hemen iade sürecine başlatıldığı bilgisini gördüm. Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almak istediğimde, ürünün iade edileceği ve gönderici firma ile görüşmem gerektiği bilgisi verildi. Amazon ile görüşmemde ürünün iade sürecine girdiği ve herhangi bir işlem yapılamayıp para iadesi yapılacağı bilgisi iletildi. Amazon üzerinden birçok kez ürün siparişim oldu ve ilk defa böyle bir sorun ile karşılaştım.

Gerekli sorunun çözüme kavuşturulmasını, ürünün tekrar adresime yönlendirilmesini rica ederim.

Anıl

Amazon Kargo Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

David
10 Eylül 15:54
Amazon Kargo Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Amazon Prime Üyelerini Ediyor Ve Destek Olmuyor.

Kemal
18 Ağustos 11:59