Amazon.com.tr Haksız Üyelik Kapatılması

04 Eylül 2024 17:28

Amazon.com.tr üzerinden düzenli alışveriş yapan birisiyim. Geçenlerde 4-5 tane kitap satın aldım. 2 tanesi yurt dışından gelecekti. Aldığım epostalara göre kitaplar satıcılar tarafından iptal edildi. Sonradan da diğer aldığım kitaplar Amazon.com.tr tarafından iptal edildi ve hesabımı kapattıklarını söylediler. İadeler ve para iadesi politikalarını ihlal ettiğimi ve hesabımın açılmayacağını belirten e-posta gönderdiler. 3 kere Amazon müşteri temsilcilerini aradım ve 3 kere bana gönderilen epostalara durumumu açıklayan yazılar yazdım. Düzenli olarak alışveriş yaptığım ve Amazon Prime üyesi olduğum hesabımın neden kapatıldığını sordum, açıklama talep ettim, birinin bana ulaşmasını istedim. Ancak her defasında e-posta üzerinden hesap uzmanları konuyu incelediklerini ve hesabımı açmayacaklarını ve de hesabın kapanmasını haklı bulduklarını ilettiler. Müşteri temsilcileri hesabın neden kapatıldığını söyleyemiyor, e-posta üzerinden hesap uzmanları neden kapatıldığını açıklamıyor. Koskoca Amazon gibi bir kurumun bu şekilde müşterisine davranması hiç doğru değil

Amazon Sipariş Engeli, İhlali Ve Memnuniyetsizliği

Alper
16 Eylül 2024 16:36
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
19 Mart 2024 00:29

Egemen
07 Mart 2024 19:56

15 Ağustos 2024 12:42
Amazon Hane Halkı Ve Hesap Uzmanı Çıkmazı
Amazon Hane Halkı Ve Hesap Uzmanı Çıkmazı
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 14:15
Amazon Kategorileri