Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Satıcının Hatasını Bana Ödetti

23 Mayıs 2024 11:05

Amazon.com.tr sitesi üzerinden bir ürün siparişi verdim. Bu ürünü alırken, bankanın kampanyasından 150 TL indirim bankam tarafından sağlandı. Ancak ürünü satan satıcı olduğunu belirten yurt dışı kaynaklı bir kişi tarafından çok sayıda mesajla aranarak ve mesajla ürünü iptal etmem gerektiği, ürünü yanlışlıkla ilan verdiklerini anlatan ve iptal etmem için neredeyse yalvarır derecesinde çok sayıda mesaj ve arama aldım. Durumdan şüphelenerek Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Görüştüğüm yetkili, yapacak bir şey olmadığını ve ürünü iade etmem gerektiğini söyledi. İptal etme durumumda 150 TL'lik bankanın verdiği promosyonun iptal edileceğini ve tekrar verilmeyeceğini, dolayısıyla 150 TL zarara uğrayacağımı, telafi için de kendi sattıkları bir ürün olmadığı için bir şey yapamayacaklarını söylediler. Ben, muhatap olarak kendilerini bildiğimi ve bu durumun telafisinin de kendilerinden beklediğimi belirtmeme rağmen 'bir şey yapamayız' yanıtını aldım. Ve ben, Amazon nedeniyle 150 TL zararda olduğumu düşünüyorum. Bu alışverişte hiçbir yanlışım olmamasına ve satıcı hatasına rağmen zarara uğratıldım. Amazon gibi bir firmanın bu mağduriyet karşısında bir şey yapmaması ve yapamayacağını ifade etmesi beni hem şaşırttı hem de hayal kırıklığına uğrattı. Satıcının hatasının müşteriye ödetilmemesi gerektiğini düşünüyorum ve bu hatanın ya da başka niyetlerle Amazon'un satıcının oyununa gelmesi ve bunu bana ödetmesi, böyle bir güvenilir kuruluşa hiç yakışmadı.

Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
07 Mart 2024 16:34

17 Ekim 2024 20:45
Amazon Sipariş Hatası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan
10 Temmuz 2024 16:14