Amazon Haksız Yere Hesabımı Bloke Etti

Amazon Haksız Yere Hesabımı Bloke Etti
22 Ağustos 2024 11:10

Amazon.com.tr Gümrük kanunu değiştiği için Amazon tarafından birkaç siparişim iptal edildi. Amazon dan daha uyguna aldığım için belki kanunun değişeceği 21 Ağustos a kadar yetişir diye aynı ürünleri express kargo ile aldım. Tekrar iptal edildi. Şimdi de aşırı alım satım ve iptalden hesabımı kilitlemişler. Ben Amazon Türkiye yokken 2010 dan beri Amazon dam alışveriş yapıyorum. Çok da yüksek miktarda alışveriş yapıyorum. Annemler yazlıkta ne ihtiyaçları varsa Amazon dan veriyorum. Gerçekten çok büyük haksızlık bu. Hesabınızı kapattık demek.
Üç kere cevap yazdım.
Amazon benim yurt dışında da elim ayağım. Evet çok alışveriş yapıyorum. Çünkü yazlık ve müstakil ev aldım. Onların eksiklerini tamamlıyorum. Dediğim gibi kontrol ederseniz 2008 den beri Amerika Amazon dan aldığımı da görürsünüz. Siz bunların hepsini bloke ediyorsunuz. Geçen yıl İspanya da kaldım 1 ay. Amazon’dan alışveriş yaptım, ondan önce Almanya da kaldım öyle ….
Gerçekten çok yazık

Büşra
Büşra

Aynı süreçteyim. Kanuni bir süreç izlemeliyiz. Amazon global ile görüştüm, hesabımı inceledikten sonra Türkiye Amazon üzerinde bir güçleri olmadığını ancak buna hakkımızın oluğunu söylediler.

Aylin

Büşra hanım 1 hafta sonra yurt dışına gideceğim. Nasıl zor durumda bıraktılar. Bir yol bulursanız bilgi verirseniz çok sevinirim. Kullanılmış şeyleri gönderiyorlar bir de. Zaten yorumlar böyle şeylerle dolu.

Altuğ
04 Eylül 2024 20:19
Amazon, Cayma Hakkımı Kullandığım İçin Müşteri Hesabımı Kapattı
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Eyüp
16 Ağustos 2024 15:34