Hamid sonuçtan hiç memnun değil

Alwaha Turizm 2024 Ramazan Umresinde Otelden 1 Saat 40 Dakikada Temiz Havlu Aldık

09 Nisan 2024 10:30

2024 yılı Ramazan ayının son 10 gününde umre için ben (Hamid k***), eşim ve kayınvalidem olmak üzere 3 kişi olarak bugün (8 Nisan 2024) Mekke'de bulunuyoruz. Daha önce e*** Turizm'in telefon numarası (44***829) ile sizinle iletişime geçmiştik. Daha sonra yürüme mesafesinde olmayan oteller için olan markanız Alwaha Turizm ile rezervasyon teyidimizi yaptırdınız. Bugün (8 Nisan 2024) sabah namazını Kabe'de kıldıktan sonra Cin Mescidi, Cennetü'l -Muallâ gibi yerleri hocamız İ****Bey ile ziyaret ettik. Kendisine mübarek mekanlar ile ilgili yaptığı detaylı açıklamalar için minnettarım. Ziyaret sonrası saat 8:30 civarı oteldeydik. Saat 10:00 civarı uyandım ve duş almak istedim. Ancak maalesef daha önce kullandığım duş havlusu henüz ıslak idi. Otel resepsiyonunda bulunan M**a***Bey'e temiz havlu talebimi ilettim. Ancak ilgili görevlinin saat 14:00'te geleceğini söylediler. Temiz havlu almak için Alwaha firmasından t**** Hanım'ı saat 10:03'te arayarak yardım istedim. T*** Hanım, Arabistan'da sorumlu ilgili kişinin beni arayacağını iletti. Şu anda saat 11:21 oldu ancak henüz beni arayan bir yetkili olmadı. Santral vasıtasıyla telefonla size ulaşmaya çalıştım ancak başarılı olamadım. Telefona çıkan k*** Hanım, konuyu Alwaha firması yetkilisi olarak s*** Bey'e aktardığınızı iletti. Kendisinden s*** Bey'in bulunduğu Kadıköy ofisinizin telefon numarasını (02169121020) aldım. İlgili numaradan s*** Bey'i saat 11:03'te aradım. Kendisi telefona çıkmadı, telefona çıkan yetkiliniz s***Bey'in Arabistan'da konakladığımız otel ile sorunun çözümü için görüştüğünü aktardı.

Sonuçta, sadece duş almak için kullanacağım temiz havlu, otel görevlisi tarafından saat 11:40'ta ben duşta iken eşimi uyandırarak odamıza teslim edildi. Yarı Türkçe konuşabilen ve İngilizce olarak da derdimizi anlatsak da bizi doğru anlamayan resepsiyon görevlisine odada uyuyanlar olduğunu belirtmiştim; ancak maalesef bu da dikkate alınmadı.

Umre Seyahatinde Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

08 Kasım 2024 12:57