Meryem sonuçtan çok memnun

05 Ocak 2024 19:05
Meryem'in Teşekkür Mesajı
“Öncelikle hızlı dönüş ve çözüm için teşekkür ediyorum. Yüzüğüm değişim yapıldı aynı sorunu yaşamamayı umuyorum. Desteğiniz için teşekkürler.”

Altınbaş firmasının eski ve iyi bir firma olduğunu düşünerek Trendyol üzerinden Altınbaş firmasından baget yüzük siparişi verdim. Nisan ayında sipariş verdiğim ürünün iki ay sonra bir taşı düştü, bir ay sonra ise iki taşı daha düştü. Şu an üç taş düşmüş durumda. Tamir edilebilmesi için kargoyla uğraşarak geri iade edip incelenmesi gerekiyor. Altınbaş mağazaları üzerinden tamir yapamıyorum. Firmaya yakışmayan hareketler olduğunu düşünüyorum. Bu kadar kısa sürede taşların düşmesi kabul edilebilir değil.

08 Ocak 2024 11:06 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Meryem Nur Ş., Öncelikle yaşadığınız durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konu ile ilgili detaylı bilgi Müşteri Hizmetleri ile yapılan görüşme sonucu tarafınıza iletilmiştir. Saygılarımızla, Altınbaş Mücevherat

Meryem
Meryem
18 Ocak 2024 22:49

Yonca sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 17:03
Trendyol Altınbaş Mağazasından Alınan Baget Yüzükte Sorun
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Altınbaş Yüzüğümde Tekrarlayan Taş Düşmesi Ve Çözümde İlgisizlik Mağduriyet Yarattı

20 Ağustos 2025 14:52
Büşra sonuçtan memnun değil

15 Ocak 2024 23:17
Serra sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 17:49
Altınbaş Yüzük Taşı Düşme Sorunu
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2025 19:19