Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 17:30

Google Xiaomi servis yazıp ilk çıkan numarayı aradığımda kendini Xiaomi yetkili servisi olarak tanıtan bu firmaya robot süpürge ürünümü 26 mayısta kargo ile gönderdim. Bir hafta sonra batarya değişim işlemi gerçekleşmesi gerektiği ve 3250 TL ücreti olacağı mesajla bildirildi. Ben de ürünün garantisi olduğunu söyleyerek, işlem yapılmadan tarafıma gönderilmesini talep ettim. Defaatle aramama rağmen müşteri hizmetlerine bir türlü ulaşamadım. Saatlerce telefonda bekleyip ulaşabildiğim zamanlarda da ürünün hemen yarın gönderileceği söylendi. En son 12 temmuzda aradığımda 380 lira kargo ücreti ödemeniz durumunda ürünü size yollarız denildi. Parayı ödedim ve ürün karşı ödemeli olarak neredeyse iki ay süren yılan hikayesinin sonunda elime ulaşmış oldu:) sonuç olarak maddiyattan öte saatlerce zamanımı çalan bu firmadan ben alacağımı aldım. Takdir sizlerin:)

Ayşegül
Ayşegül

Birebir aynı durumdaydım üstelik o görüştüğümüzde de her seferinde farklı bahaneler yok yazılım olmadı yok bilmem ne parçası değişecek birinin söylediğini birisi tutmuyordu yani işin kötü tarafı bekletildiğimi suistimal edildiğimi anlayınca mecburen kızıma söyledim kendisi avukat bir buçuk ayda benim ile görüşmeye bile tenezzül etmeyenler bir günde süpürgemi gönderdiler şu anda kargoda. Bekliyorum. İnşallah umduğum gibi tamir edilmiştir

Muhammet
Muhammet

Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Hala ulaşamadım, telefonumda gitti paramda. Sizin de söylediğiniz gibi telefonda saatlerce bekliyorum.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2025 15:33
Yanlış Servis Mağduriyeti: Cihazım Arızalı Ve Ulaşılamıyor
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Bozuk Ürün, Bitmeyen Servis Süreci Ve Mağduriyet

06 Aralık 2025 00:23
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Alptech Mekatronik Robot Tamiratı

04 Ocak 2024 13:26