Almina Mobilya'dan Alınan  Yatağın Almina'ya Ait Olmaması

09 Nisan 2023 20:13

Almina'dan oğluma genç odası takımı aldım genç odası takımını alınca yatağıda oradan aldım almina'nın kendi ürünü düşündüm yatakta 1ay geçmeden yüzey kısmında tüylenme oldu değişim istedim yatak gitti geldi aynı model bir hafta içinde yine tüylenme oldu bende mağaza sorumlusunu aradım yatağın markasının ne olduğunu bilmiyorum. Almina diye aldım markasını söyler misin dediğimde hiçbir cevap alamadım resmen yanıltıldım. Ne olduğu belirsiz bir yatağı mağazadan satmalarına sinir oldum. Ben almina'nın kendi markası yatakla değişim istiyorum bir an önce mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

10 Nisan 2023 05:13

Mersin Mezitli şubesinden almina dan genç odası takımı ve yatak aldım fakat yatakta tüylenme oldu bunu Mağaza sorumlusu bildirdim değişim istedim ürünü aynı ürün tekrar geldi ve yine tüylenme oldu bende bu yatak Almina yatak değil mi diye sordum oda sorgulamayan deyip kestirip attı yatağın markası yatağın yatağın hiçbir kısmında yazmıyor yatak spotçular dan alınmış resmen karşımda muhatap olacak kimse yok bir an önce sorunumu çözer misiniz Almina markası bir markanın bu şekilde davranması beni üzdü

Ek
04 Nisan 2024 14:56 (Şikayetten 12 ay sonra)

Merhabalar, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür eder; Saygılarımızla, Almila Mobilya

Funda
Funda

İyi günler bende Almina siteler şubenizden yatak aldım ve yatak çöktü 4 yılda çöktü bana nasıl yardımcı olabilirsiniz

Almina Mobilya'dan Alınan  Yatağın Almina'ya Ait Olmaması

Nilüfer sonuçtan çok memnun