Bıyık sonuçtan çok memnun

Almila Mobilya Manisa Şubesi Tam Bir Fiyasko!

19 Temmuz 2024 02:16
Bıyık'ın Teşekkür Mesajı
“Almila Manisa ailesine çok teşekkürler herkese tavsiye ederiz ürünleri çok kaliteli”

Almila Manisa merkez şubesinden genç odası takımı aldık. Tam bir fiyasko. Teknik resim çizdirdik, detay verdik. Tamam, bu ürünleri alıyoruz. Odamıza da uyuyor dedik, ücret ödemesi yaptık. Eve döndük, kurulum için aradan bir 20-30 gün geçti. Geldiler, bir baktık mobilya takımı eksik gelmiş, şifonyer yok. Firmayı aradık, sözleşmeye bakalım dediler. Sözleşmede de yok denildi. Madem sözleşmede yok, bu teknik resmi ben mi çizip koydum sizin bilgisayarınıza? Neden eksik ürünlü sözleşme yapıyorsunuz? Ben Okey alıyoruz demişim, sizin mağaza çalışanınıza güvenmişim. Zaten bir de mağaza sahibi bayan bana telefonda 'Biz bu ürünü size bedava da veremeyiz' diye iyice tepem attı. Sanki dilencilik yapıyorum. Paramızla rezil oluyoruz böyle insanlara başka hiçbir şey değil.

19 Temmuz 2024 08:02 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhabalar, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Almila Mobilya

Bıyık
Bıyık
20 Nisan 16:39

Sefa sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2024 18:41
"Sadece müşteri hizmetlerindeki S** hanımın ilgisine teşekkür ederim. Manisa şubesinin kalitesizliği maalesef markanın adına leke düşürmektedir."
Zeliha sonuçtan çok memnun

15 Ocak 2025 14:02