Allianz'da Yenileme Onayı Ve Acenta Sorunu

17 Aralık 2024 19:28

Tamamlayıcı sağlık sigortasında 2022 yılından beri Allianz kullanıyordum. 2024 Şubat ayına kadar. Sigortamın yenileme tarihi geldiğinde haberim olmadan, arayıp teyit alınmadan onaylama yapıldı. Uygulamasına öylesine baktığımda fark ettim. Sigorta acentemi aradım (Antalya'da bizim sigorta S*** hanım olur kendisi) ben sizi arayacaktım dedi. Onayladıktan sonra aramak nedir? Ben de bilgim dahilinde olmadığı için Genel Müdürlüğü aratıp acente hakkında şikayette bulunup iptal ettim sigortayı. Daha önce de sigortalıyken hastaneyle bir anlaşmazlık yaşadığımda aynı acente şirketi Afrika 'da olduğunu saat dilimlerinin farklı olduğunu sonra ilgileneceğinin söyledi ( be kadar saat farkı olabilir ki) onu da olumsuz sonuçlandırdı. Şimdi ise kızdığım nokta bugün tamamlayıcı sağlık sigortası almak için Allianz'ın uygulamasından fiyat teklifi alıyorum ve yeniden acente olarak bizim sigorta çıkıyor. Beni arıyor ve gülerek uygulama yine beni size atadı diyor. Başka acente ile görüşeceğim diyorum bana o zaman performansım için teklifinizi kapatıyorum diyor. Bu ne saçmalıktır. Allianz Sigorta genel müdürlüğe şikayet ettiğim acenteyi bana niye geri atıyor ve acente bir de performans diyor bana. Nasıl acentelerle çalışıyor. Firma ilgisiz ve sadece performansını düşünen.

Berna sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Onay Almadan Sigorta Yeniliyor Ve Tahsilat Yapıyor

22 Ocak 2024 18:13
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Bilgilendirme Eksikliği Ve Poliçe İptali Sorunu

13 Kasım 2024 18:29
Necla sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 09:43
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Sigortasında Geçiş Kabusu: Allianz'ın Teknik Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

23 Kasım 2024 13:11
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 08:32