Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Sigortasında Geçiş Kabusu: Allianz'ın Teknik Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

23 Kasım 2024 13:11

Sigorta şirketlerinin objektif, açıklanabilir herhangi bir sebebi olmadan poliçelere her yıl 2 katı fiyat çalışması yapmaları yüzünden bu yıl tamamlayıcı sağlık sigortası aldığım şirket devasa bir fiyat verdi. Bunun üzerine farklı bir sigorta şirketi araştırması için acentem aracılığıyla arayışa geçtim. Allianz Tamamlayıcı Sağlık Sigortasına geçiş için acentem çalışma yapmaya başladı. Eski sigorta şirketinden kazanılmış haklarımı ve geçiş bilgilerimi istediler. Tam bir yılan hikayesine döndü. Eski sigorta şirketimi aradım herhangi bir talep yok dediler, daha sonra talep oluştu. Geçiş bilgileri gönderildi. Oluyor dedik herhalde. Bu sefer Allianz'ın ekran problemi çıktı. Eski sigorta şirketimin geçiş bilgilerimi göndermesine rağmen 1 hafta sonra tekrar geçiş istediler. Bunları aştık günlerce dijital onay formlarıyla uğraştık. Eşimin dijital onayları yok deyip oyaladılar, hadi o da halloldu. Bu sefer benim geçişim gelmemiş dediler. En son aşamada acentem teknik değerlendirmede dedi, 3 gün içinde poliçeniz onaylanacak dendi ama sabah başvurunuz red edilmiştir şeklinde SMS geldi. Beni 1 aya yakın oyaladılar, eski şirketimden kazanmış olduğum haklarımı kaybetmek üzereyim. Sadece bu süreçte yaşadığım birkaç hususu yazdım. Hiçbir şekilde müşteri temsilcisine bağlanamıyorsunuz. Zaten telefon müşteri hizmetlerine bağlamama üzerine programlanmış. Allianz bu süreçte bana maddi ve manevi zarar vermiştir. Sağlık insan için en önemli husustur. Sağlık için bu sigortaları yaptırıyoruz. Ruh sağlığımızdan olmak için değil.

Allianz Sigorta İle Sağlık Poliçesi Kabusu

27 Ocak 2025 15:36
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 08:32
Nurdagül sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 20:57
Selin sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 15:57
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Onay Almadan Sigorta Yeniliyor Ve Tahsilat Yapıyor

22 Ocak 2024 18:13