Allianz Sigorta Sorumlu Kasko Şirketi Mi Yoksa Sigorta Şirketi Mi

11 Şubat 2024 23:43

Yaklaşık bir sene önce f*** adlı sigorta şirketinden aracıma hem kasko hem de trafik sigortası yaptırdım. Aracımın kurye olarak çalışacağını beyan ettim ve kendisi de araştırma yaparak en iyi teklifi Allianz şirketinin verdiğini yazışmalarla bize iletti. Biz de bu doğrultuda kaskoyu yaptırdık. Kaskoyu yaptırırken hiç kimseden hiçbir bilgi saklamadık, her şeyi açıkça konuştuk ve kendisi de bu bilgileri şirkete iletti. Her şey yolunda giderken aracım kaza yaptı. Allianz yetkilileri gelip aracı incelediler ve tamir ettiler. Bir süre sonra aracım yine kaza yaptı ve yine Allianz yetkilileri geldi. Bu sefer aracımın Migros Sanal Market için kurye olarak çalıştığını ve bu sebeple ödeme yapamayacaklarını belirttiler. Ben de ilk kazada yaptıklarını hatırlattım, ancak yaptıkları aracın ödemesini kaporta şirketine bile yapmamışlar. Durumu anlatmama rağmen, maalesef Allianz şirketi aracımın kurye olarak kullanıldığını ve bu sebeple ödeme yapılmayacağını belirtti. Maalesef biz hem kasko için ücret ödedik hem kaportacıya ödedik hem de son kaza maalesef aracım yapılmadı. Buradaki hatayı hiç kimse üstlenmedi ve herkes kenara çekilip mahkeme yolunu gösterdi. Sigorta şirketi Allianz ise, sigorta şirketini suçladı. Yani olan bize oldu. Siz sigorta şirketinizi çok iyi seçin. Konu hakkında buradan bir destek çıkarmak mümkün mü bilmiyorum ama son çarem burası kaldı.

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 20:58

Allianz Sigorta Park Halindeki Aracımın Pert Olmasına Rağmen Sigorta Sürecinde Mağduriyet Yaşıyorum!

10 Haziran 2025 19:12

09 Kasım 2023 10:09
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 15:09
Ali sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 13:14