Allianz Sigorta İle İkame Araç Krizi

11 Ekim 2024 00:26

9 Ekim 2024 tarihinde Allianz Sigorta'ya, 11 Ekim'de tarafımıza teslim edilmek üzere ikame araç talep ettik. Ertesi günü (10 Ekim) Rent A Car bizi arayarak aracı gönderdiklerini, yolda olduğunu söyledi. Biz ayın 11'i için istediğimizi söylediğimizde, bizimle alakalı değil dediler. 11'inde aracı tekrar getiremeyeceklerini, bizim almamız gerektiğini söylediler. 7 günlük ikame araç süremiz var ve aracımız da 7 gün sonra servisten çıkacak. Dolayısıyla ikame aracı erken alma gibi bir lüksümüz yok. Bu karışıklıkla Allianz Sigorta'ya müşteri hizmetlerinden ulaşmak imkansız gibi bir şey olmasının yanında, hiçbir şekilde hatalarını telafi etmediler. İlgilenmediler, hiçbir şey yapamayacaklarını söyleyerek bizi çok zor durumda bıraktılar. Eşim çalışıyor ve yarın izin alarak Çerkezköy'den Çorlu'ya aracı almaya gidecek. Allianz gibi büyük köklü sandığımız sigorta bizi inanılmaz üzdü ve hayal kırıklığına uğrattı. Yıllardır hem sağlık hem kasko yaptırırız, bir daha Allianz Sigorta'nın 'a'sını bile duymak istemiyoruz eşimle. Herkesin kulağına küpe olsun, koskoca sandığımız şirketin yaptığı. Bu arada bakmak isterseniz poliçe no: 0001021059729249

06 Mart 2024 23:38
Nazli sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 17:22

Allianz Sigorta'nın İkame Araç Hizmetindeki Yetersizlik Ve İlgisizlik