Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Allianz Ölüm Sigortalı Kredi Tazminatı Mağduriyeti

Allianz Sigorta Allianz Ölüm Sigortalı Kredi Tazminatı Mağduriyeti
03 Temmuz 2024 16:56

30.04.2024 tarihinde babam vefat etti, Yapı Kredi bankasından Allianz Sigorta aracılığıyla ölüm sigortası yaptırdığı kredisinin tazminatı hakkında Yapı Kredi bankasına gittim veraset ilamıyla beraber benden istenilen 4 belgeyi bankaya sundum. Bankadaki personel evraklarımı tarattı ve Allianz'a mail attıktan sonra süreç hakkında bilgi vereceğini söyledi, aradan biraz süre geçince Yapı Kredi bankasındaki personel eksik evrak olduğunu ve 4 adet daha evrak istendiğini bana bildirdi (tabi bu sürede kredinin gecikmesi işlemeye devam etmekteydi). 4 adet evrak da hazır hale geldikten sonra tekrardan bankaya gittim ve evrakları sundum, personel yine taratıp maili attıktan sonra süreci istersem mail atarak ben de takip edebileceğimi ve mailde CC'ye beni de eklediğini söyledi. Fakat bugün 03.07.2024 tarihindeyiz ve bana gelen mail hala eksik evrakların olduğunu söylüyor. Şimdi buradaki suçlu bankadaki personel mi? Yoksa sigorta şirketi beni mi sallıyor? Yasal takibe girmeme 24 gün kaldı mağduriyetimle ilgilenilmiyor? Süreçler böyle olacaksa ben tüm çevreme söyleyeyim bankalardan kredi çekerken ölüm sigortası yaptırmasınlar. Ne de olsa ilgilenilmiyor. Ne banka personeli ne de Allianz Sigorta şirketinin müşteri temsilcisi bu konular hakkında bilgisi olmadığını söylüyor. Personel gayet nazik teşekkürler ama bence şirket tarafından sadece ilgileniliyormuş gibi yapılıyor. Sonrasında banka tarafından gecikmenize şu kadar kaldı şu ücreti yatırmanız gerekiyor diye aranan ben oluyorum mağdur olan ben oluyorum.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Ödemesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

29 Ocak 2025 13:23

18 Aralık 2024 15:29
Halil sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 15:55
Cem sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 13:23

08 Mayıs 2024 19:45