Cenk sonuçtan hiç memnun değil

ALK Otomotiv Karavan Keyif İşi Mi!

11 Temmuz 2024 00:36

Troy karavan (enta mutfak ve banyo aksesuarları a. Ş) İstanbul Avcılar firmasından üretici alk otomotiv Sakarya firmasına ait (pumpkin) çekme karavan için ekim ayında sözleşme ile ön ödeme yaptım. Seyahat planım bozularak söz verilen tarihte verilmedi. İlk tatil iptal oldu. Ödemeyi yapınca da gelen karavanda lavabo eski gibi, banyo tabanı esnemesi, arkaya takılan camdan su alması, elektrik aksamında aksilikler, su deposunun kapaktan taşması, webasto elektrik kesmesi gibi sorunları yaşayarak su deposu göstergesi hala full gösteriyor, depo boş olmasına rağmen.

Ve tek tek sorunları söyleyip düzelttik. Hepsini yapıyoruz dediler, ama ben sorunlu bir ürün almayı istememiştim. Memnuniyetsizliğimizden tutun da titizliğinizden başınıza geliyor bile dendi. Nihayet mayıs ayının 14 gecesi 05.00'te ilk seyahatimize çıkacakken ön boş tekerlek düzeneği milinden çıktı. Sabah 08.30'da gittim, 10.15'te geldiklerinde fuar var vs. Diye çok ilgilendiler.

Nihayet yenisi ile değiştirildi. Mili benim bozduğum iddia edildi. 2. Seyahatte iptal oldu. Memnuniyetsizlik ifadesi, arabanın arkasında bavullar, mağdur olma durumu ile ben de en sonunda özenerek yaptırdığım ama kullanabileceğim bir karavanım olmadığına ikna olup satışa çıkardım. İlk kendilerine teklif ettim ilanlarındaki fiyatlarından (470 bin full sistem) aynı özelliklere sahip.

Makul olarak biraz daha aşağıya geri almalarını söylediğimde neredeyse ekim'de aldığım fiyatı söyleyip daha sonra biz karavan satıyoruz almıyoruz dediler. Kendimizin satması gerekiyormuş. Üründe kusur yok. Alan kusurlu. Yaşanmış sorunlarla ilgili fotoğraf ve videolu yazışmalarınız, kesilen kredi kartına kadar fatura vs. Gerekli haklarım için saklı duruyor.

25 Ağustos 2024 15:35

Alk otomotiv ticaret ve sanayi limited şirketi üretimi Pumpkin marka Enta mutfak ve banyo aksesuarları a. Ş Troy Karavan acentasından çekme karavan olarak aldım. Aldığım ürün ile ilgili muhtelif sorunlar yaşadım. (Hiç kullanılmadı) Ayıplı Ürünü geri almaları konusunda geri dönüş sağlanmadı. Gereğinin yapılmasını bildiririm.

Ek
Ek

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Travan Karavan Satış Sonrası Hizmet Yetersizliği

14 Temmuz 2023 15:42

Dream House Caravan Karavan Teslimatında Hayal Kırıklığı: Eksik Ve Kusurlu Ürünlerle 16 Günlük Çile

17 Mart 2025 16:09
Talha sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 17:17
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Kervan Karavan Yardım İstiyoruz Lütfen

17 Temmuz 2024 16:16