Algida Twister Dondurmalarında Gluten Sorunu

Berfin
07 Temmuz 2024 11:46

Algida Twister markalı dondurmalar yurt dışında glutensiz olarak üretilmektedir. Türkiye'deki tüm dondurmalarında buğday proteini bulunabilir ifadesi yer almaktadır. Çölyak hastaları maalesef bu dondurmalardan yiyememektedir. En kısa zamanda çözüm üretilmesini talep ediyorum.

07 Temmuz 2024 11:26

Magnum yurt dışında satılan dondurmalar glutensiz üretilmektedir, Turkiye'deki tüm dondurmalarında buğday proteini bulunabilir ifadesi yer almaktadır. Çölyak hastaları maalesef bu dondurmalardan yiyememektedir. En kısa zamanda çözüm üretilmesini talep ediyorum.

08 Temmuz 2024 09:24 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

Hilal

Merhabalar. 1 hafta önce gördüm. BİM markette glutensiz ibaresi vardı. Kızım için 2 Paket aldım verdim yemeye başladı. Tabi anne hissiyatı o arada internetten bir bakayım dedim. Buğday proteini bulunur yazıyor. Şimdi soruyorum size hangi hakla. O zaman neden glutensiz ibaresini kullanıyorsunuz. Çocuğun sağlığı ya lütfen çok yazık.

Tugay
04 Nisan 14:50