Eliff sonuçtan hiç memnun değil

Alfemo Penta Koltuk Takımı Kumaş Problemi

Eliff
08 Aralık 2023 15:13

31/07/2023 tarihinde Alfemo Beylikdüzü mağazasından model ismi Penta olan koltuk takımını satın aldım. Teslimat yapıldıktan sonra ikili koltuğun oturma kısmında belirgin şekilde eğimin olduğunu fark ettim. İki gün sonra da hem üçlü hem de ikili kanepe kumaşının oturulan kısımlarında büzüşme ve bozulmalar olmaya başladı. Ürünün hatalı olduğundan emin olduğum için servis kaydı oluşturdum. Servis gelip gerekli kontrolleri sağladıktan sonra her iki kanepenin de hatalı üretim olduğunu söyleyip kumaş değişimine karar verdi. Ürünlerim evden alınıp üç hafta sonra bugün teslim edildi. Ancak gelen ürünler giden koltuklardan daha kötü halde geldi. Satın aldığım bayiyi aradım. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok müşteri hizmetlerinin arayın dedi. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım ürünün fotoğraflarını istediler gönderdim. Kanepelerin kumaşının hatalı olduğunu kabul ettiler. Uyguladıkları kumaş çeşidinin o koltuk takımına uygun olmadığını söylediler. Ve sadece ikili koltuğu farklı bir tarz kumaşla değişebileceğini söylediler. Düşünsenize koltuk takımı almışsınız. O takıma uygun olmayan bir kumaş döşemişler ayrıca hem üçlü hem de iki kanepede aynı sorun olmasına rağmen sadece takımdan bir ürünü farklı bir renk ve model olan bir kumaşla değiştirmeyi teklif ediyorlar. Bu kadar saçma bir çözüm önerisi kabul edilebilir değil. Ürünün iadesini talep ettim. Bayinizle görüşün dediler. Bayi bizim problemimiz değil müşteri hizmetleri halledecek diyor. İlk teslimat 55 günde yapıldı. Onarım için alınan ürün üç hafta sonra teslim edildi. Hem geç teslimat yapıyorlar hem ayıplı ürünü iki kez gönderip hala sorun olduğunu kabul ediyorlar ama iade talep ettiğimde bayi de müşteri hizmetleri de bizlik bir durum değil deyip iademi kabul etmiyorlar. Sadece tek bir kanepenin takımla alakası olmayan bir renk ve çeşitte bir kumaşla değişimini çözüm olarak öneriyorlar. Ürünün iadesini istiyorum. Çok mağdur edildim.

15 Aralık 2023 17:00 (Şikayetten 7 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Uzman temsilcimiz ile 14/12/2023 tarihinde yapmış olduğunuz telefon görüşmesinde tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Saygılarımızla. ALFEMO MÜŞTERİ HİZMETLERİ 0850 222 10 30 www.alfemo.com.tr

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
03 Ağustos 2023 19:13
Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

Nurhan
18 Eylül 10:28
alfemo-koltuk-takimi-sorunlari-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-deneyimi-5.jpg
alfemo-koltuk-takimi-sorunlari-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-deneyimi-3.jpg
alfemo-koltuk-takimi-sorunlari-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-deneyimi-2.jpg
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
01 Ağustos 2024 17:06

07 Temmuz 2023 13:38
Alfemo- Verilen Sözlerin Tutulmadığı Firma
Cemcem sonuçtan hiç memnun değil

Cemcem
29 Ağustos 2023 15:55