İmran sonuçtan çok memnun

ALC Servis ALC Ankara Şaşmaz Servisi Hakkında Şikayetim

16 Ekim 2023 14:50

Aracımla 22 Mayıs tarihinde kaza yaptım, kaskomun anlaşmalı olduğu ALC Ankara Şazmaz servisine aracım çekildi. Aracımı çekildiği yerde 3 ay tamire başlamadan beklettiler. Tamir başlamadı diye çekiyle gittim aracımı almak için, benden ekstra ekstra ücretler talep edildi. Otopark ücretiydi, eksper ücretiydi, tamir için talep edilen ürünlerin ücretiydi. 3 aydan sonra tamire başladılar. Sıkıştırmalarımız sonunda dalga geçer gibi her cumartesi teslim edeceğiz deyip araç tamirde bekletildi. İlk eksper raporunda değişmesi onaylanan kapılar, marşpiyel gibi bir çok aksamda değişime değil tamire bilgi ve onayımız olmadan gidilmiş. Bugün 16 Ekim gittim gördüm. Aracımın hala tamiri bitmemiş, ancak ekser onayı ile dosya kapatılmış bile yüksek bir tutar ile, değişim yerine tamire gidilmesine rağmen. İlk Exper raporunda 218 bin tl iken birçok aksamda değişim yerine tamire gidilmesine rağmen 215 bin tl ile dosya kapatılmış, Tamiri bitmeyen bir aracın dosyası nasıl kapatılıyor. Bugün servise gittim gördüm. Aracımı yetiştirebilirsek akşama teslim edeceğiz diyorlar. ALC Ankara Şaşmaz yetkilisi Ö**** Z****'ın dalga geçer gibi hata bizim siz mağdursunuz ama yapacağımız bir şey yok demesi yanlış hatalı bilgiler vermesi yetmiyormuş gibi ALC genel müdür yardımcısı A********** Ç****'e konuyu ilettik sürecin başında ancak oda bizi oyaladı, ilgilenmedi. 5 ayın sonunda bizden bu kadar deyip bir de üzerine hakarete yakın sözler sarp ediyorlar. Ben böyle bir servis görmedim. İkame araç konusunda da mağdur ettiler. Mağduriyetin giderilmesini istiyorum, tüm yerlere başvuruda bulunacağım. Bu şekilde nasıl keyiflerine göre hareket edebiliyorlar. Aklım almıyor. Hiçbir deneti mi yok mu bu işlerin.

profile profile profile

01 Ağustos 2024 16:38