Albaraka Türk Hala Troy Kredi Kart Vermiyor

9 Kasım 2023 19:201.371

Siyonistler insanları katlederken muhafazakar banka Albaraka Türk, hâlâ Türkiye'nin ödeme altyapısı olan Troy'u kredi kartlarında kullanmayarak, bizi siyonist ödeme altyapısına mahkum ediyor. Ülkemize destek olup, bebek katillerine katkımız olmaması için bir an önce bu eksikliklerini gidermelerini istiyorum.

10 Kasım 2023 09:05 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, netice hakkında tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

12 Kasım 2023 10:28

Çözüm yok, milleti oyalamaya devam

13 Kasım 2023 11:01

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından detaylı olarak incelenmiş ve konu hakkında tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

13 Kasım 2023 11:29

Çözüm yok, hala milleti siyonist sisteme mahkum ediyorlar.

7 Aralık 2023 09:07

Kuveyt Turk'de Troy kart var, onu aldım tarafıma ulaşır ulaşmaz Albaraka'daki kredi kartlarımı iptal edeceğim.

13 Ocak 2024 18:03

Bende kapatacağım en kısa zamanda. Katılım bankası ama nedense bu konuda bir çalışması olduğuna dair bir bilgi yok.

28 Aralık 2023 09:20

Ben de aynı şeyden şikayetçiyim neredeyse 2 ay oldu başvurmama rağmen kredi kartım Troya geçmedi zorla banka kartımı geçirdiler sadece ben bu banka ya İslami hassasiyeti var diye girmiştim ama onlar hala İsrail'e destek veriyor. Hesaplarımı kapatacağım.

Albaraka Türk Bankasının Troy Destekli Kredi Kartını Hizmete Sunmaması

8 Aralık 2023 10:04701

"Merhaba Troy kredi kartım geldi geç oldu ama güç olmadı, teşekkür ederim"

1 Destek

Albaraka Türk Troy Kart Geçiş Sürecindeki Gecikme

7 Ocak 2024 21:271.379

"Sorunumu çözdüğünüz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim."

Albaraka'da Beklenen Troy Kart Gecikmesi

15 Ocak 2024 23:462.025

"Troy kredi kartı başvurumu çok geç de olsa yaptınız. Teşekkürler"

Albaraka Türk Bir Türlü Müşteri Olmam Engelleniyor, Kasti Yapıldığına Eminim!

Albaraka Türk BirTürlü Müşteri Olmam Engelleniyor, Kasti Yapıldığına Eminim!

Ercan
Albaraka Türk Para Çekildi Hesabımdan!

Albaraka TürkPara Çekildi Hesabımdan!

Kalbiye
Albaraka Türk Acilen Kartım Gelsin Lütfen!

Albaraka TürkAcilen Kartım Gelsin Lütfen!

Selim