Albaraka Türk 15000 Pratik Finansman Kart

26 Ekim 2023 08:41

Albaraka Türk Bankasından 15000 pratik finansman kart başvurusu yaptım. Başvuru sürecinde çok bekledim ama bağlandı ve onaylandı. Sonra kart başvurusu yaptım o da onaylandı. Fakat bu kart ile N11, Trendyol, Migros sanal, e-bebek, A101 dahil hiçbir internet alışverişinde kullanamıyorum. Ödemem onaylanmıyor. Bana verilen 15000 TL var fakat kullanamıyorum. Öyle hesapta bekliyor. Firmanın bu konuda bir dönüş sağlamasını bekliyorum.

26 Ekim 2023 08:58 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, netice hakkında tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

26 Ekim 2023 09:55

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından detaylı olarak incelenmiş ve konu hakkında tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

İlker
İlker

Hiç gerek yok. Hikaye. Hiçbir yerde onaylanmıyor. Ne işe yarar anlamak mümkün değil

Ahmet
Ahmet

Durum düzeldi mi bende başvuru yapmayı düşünüyorum eğer böyle bir durum varsa hiç uğraşmayım

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 16:36
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Albaraka Türk Pratik Finansman Kart Vade Farksız 15bin Hoşgeldin Kamp.

21 Eylül 2023 15:48

13 Eylül 2023 19:04