Ali sonuçtan hiç memnun değil

Alarko Flair Klima Ses Sorunu

12 Kasım 2024 15:29
profile profile profile
11 Kasım 2024 20:13

16/06/2024'de Alarko Flair 18.000 BTU inverter klima aldım ve kullanmaya başladım. Alarko markasını seçme nedenlerimiz desibelin düşük olması ve enerji sarfiyatının makul olması idi. İlk 2-3 ay herhangi bir ses problemi yaşamadık. Ancak yaklaşık 3-4 aydır, klimadan, soğutmaya veya fana geçtiği zaman çat, çut gibi sesler geliyor. Yine kış modunda da ısıtmaya veya fana geçtiğinde aynı sorunları yaşıyoruz. Rahatsız edici bu durum için önce Alarko müşteri hizmetlerini aradım beni servise yönlendirdi. Ekim ayından bu yana defalarca Servis yetkilileri ile görüştüm. Önce bu sesin normal olmadığını daha sonraki süreçte klimanın "plastik aksamlarından' gelen sesler olduğunu belirtmişler. Sorunun giderilmesi, giderilememesi durumunda benzeri problemleri yaşamamak için ürün değişimi tarafımca talep edilmiş. Durumu genel merkeze ileteceklerini söylediler. Kurulumdan 2-3 ay sonra yasamadığımız ve süregelen bu rahatsız edici sesler için Genel merkez :"bu sesler normal " talebiniz olumsuz dediler. Bu nasıl müşteri memnuniyeti yaklaşımıdır hayretler içinde kaldım. Alarko'nun bu klimalarda kullandığı malzeme ya kalitesiz ya hatalı. Alarko'nun büyük firmaların yaptığı gibi bunu kabul edip, mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Bu gerçekleşmezse diğer yasal yollara başvuracağım.

12 Kasım 2024 15:59 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz tüm konularda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Alarko Carrier

12 Kasım 2024 16:35

Şu ana kadarki iletişim kanallarından sonuç alamadığımız ve benzeri sorunları diğer müşterilerinde yaşamaması için buradan iletişim sağladık. Ayrıca, sorun giderilmediği takdirde yasal mercilerle iletişim sağlayacağımdan emin olabilirsiniz.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Alarko Carrier Klimamın Değişimi 1,5 Aydır Yapılmıyor Mağduriyet Yaşıyorum!

06 Kasım 2025 10:48
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Carrier Klimada Şiddetli Gürültü Ve Yetkili Servis İhmali

23 Ocak 10:58
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2025 17:38
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Keşif Yapılmadan Takılan Klima Beklentimi Karşılamadı

17 Temmuz 2025 12:13