Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Aksigorta İkame Aracın Düşük Segment Olması

13 Ağustos 2023 13:32

9 gün önce Doğuş Oto Kartal'a kaza sonucu servise bıraktığım araç yerine Aksigorta ikame aracı daha yeni teslim edebileceğini bildirdi. Volkswagen Tiguan yerine Hyundai i20 verileceğini söylediklerinde şok oldum. Zira geniş araç olmasını talep ettim. Sigorta poliçesinde ikame araçlar ile ilgili maddede ekonomik araç verileceği yamaktadır. Kasko sigortası yaparken Aksigorta ile rahat ve sorunsuz çalışıldığını belirten servis firmasının tavsiyesi üzerine Aksigorta'yı seçtim.

Şimdiye kadar sigorta şirketlerinden alışık olduğum süreç (aynı segment araç verilmesi) poliçede arka sayfalarda belirtilen ekonomik segment verileceğini göremedim. Böyle bir davranış olacağını ummadım doğrusu. Kaskoya 17binden fazla ödediğim halde ekonomik segment bir araç verilmesi de ilginç. Ne yazık ki poliçe süresi bittiğinde Ak sigortayı tercih etmiyor olacağım.

14 Ağustos 2023 08:20 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle değerlendirmeye alınmış, incelemelerin başlatılması amacı ile kaydedilmiştir. Size özel müşteri danışmanınız sizi en kısa sürede arayacaktır. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

24 Ağustos 2023 11:38

Sn. FATİH G, Konu ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmiş ve son durum tarafınıza 24.08.2023 tarihinde sms üzerinden yazılı olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

Fatih
Fatih
29 Ağustos 2023 12:29

Merhaba, Belirttiğiniz tarihte veya daha sonrası/öncesi Herhangi bir yazılı (SMS) geri dönüş olmamıştır.

Gökhan
04 Ağustos 2025 20:58
Bilhan sonuçtan çok memnun

18 Eylül 2024 14:46
"Teşekkür ederim."
Mehmet sonuçtan çok memnun

26 Ekim 2023 15:13
"Yaşanan problemi giderdiler, süreci takip ederek ilgileri için ayrıca teşekkür ediyorum."

25 Nisan 2025 08:27
Aksigorta'dan Verilen İkame Araç Sorunlu, Müşteri Hizmetleri İlgisiz Kaldı

Aksigorta İkame Araç İçin Muadil Araç Değil En Ucuz Aracı Veriyor!

07 Mayıs 2024 18:21
Aksigorta Kategorileri