Akozmetik.com Şikayet IBAN Numarası

Akozmetik.com Şikayet IBAN Numarası
15 Nisan 2024 13:42

Tedbir olarak bildiriyorum. İsmi. N. Ö... Evde paketleme işi için 4 Nisan 2024 tarihinde Instagram üzerinden evde paketleme işi adı altında, kozmetik paketleme işi yapan bir firmaya başvuru yaparken adım, soyadım, ikamet adresim, telefon bilgilerim istendi. Firma tarafından Papara indirmemi ve onların vereceği hesap üzerinden giriş yapmamı söylediler. Durumdan şüphelenerek işlemleri yarıda bıraktım. Ama bütün bilgilerimi de vermiş oldum. Önlem almak adına bu durumu burada belirtmek istiyorum. 6 Nisan 2024 tarihten itibaren kimlik bilgilerim ve kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa veya bir işlem yapılırsa, rızam olmadan yapılmış ve ıslak imzamın bulunmadığı herhangi bir işlemden hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. İsim, soy isim, adres, telefon veya diğer kişisel bilgilerimi kullanarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, adıma açılmış abonelik, dijital cüzdan şirketi gibi işlemlerden kesinlikle haberdar değilim ve onayım yoktur. Islak imzam olmadan yapılan herhangi bir başvuru, işlem ya da işlemler bana ait değildir ve kabul etmiyorum. Özel bilgilerimin üçüncü kişilerle paylaşılmasına ve iznim dışında kullanılmasına izin vermiyorum. Bu şikayetimle tedirgin olduğum bu konuyu da resmi olarak bildirmiş bulunuyorum. Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum ve ıslak imzam bulunmamaktadır. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz/rica ederim. 06.04.2024

18 Nisan 2024 10:45

Provey Turkey Rızam Olmadan Herhangi Bir İşlem Para

16 Eylül 2024 21:01
Provey Turkey Rızam Olmadan Herhangi Bir İşlem Para

30 Eylül 2024 16:42
Buse sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 14:04
Evdenpak.site Kişisel Bilgilerimin İzinsiz Kullanımına Karşı Önlem Talebi