06 Ağustos 09:24
Cansu'nun Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim.”

31.07.2024 tarihinde Düsseldorf'tan İstanbul Sabiha Gökçen'e saat 16:50'deki uçuşumuz için check-in işlemlerimizi tamamladıktan sonra valizlerimizi verdik ve Gate C53/C54'e yöneldik. Havalimanında, "Uçuş ile ilgili birtakım aksaklıklardan ötürü saat 19:00'da tekrar anons yapılacaktır." duyurusu yapıldı. Bu anons saat 14:00-14:30 civarlarında yapıldı ve 19:00'a yaklaşık 5 saat vardı. Anonsu ve uçağımızın kalkış saatini beklerken, telefonlarımıza saat 17:38'de "Uçuş İptal Bilgilendirmesi" geldi. Gate önünde bekleyen yolcular arasında telaş ve kafa karışıklığı başladı. Tüm yolcular, bir ajet yetkilisini bulmak için çaba gösterdi, ancak kimseyle iletişim kuramadık. Saat 17:59'da maillerimize "Uçuş Değişiklik Bilgilendirmesi" geldi. Birçok kişi turistik amaçla Almanya'ya geldiğinden, yaklaşık 16 saatlik bir rötarda nerede konaklayacağımızı ve ne yiyeceğimizi bilemedik. Saat 19:30'a kadar hiçbir ajet yetkilisi bilgi veya yönlendirme sağlamadı. Sivil havacılık kanunları gereği, böyle gecikmelerde içecek veya sandviç sunulması gerekirdi.

Havalimanı polisi, otel ayarlandığını ve oraya gitmemiz gerektiğini bildirdi. Kendi çabamızla Düsseldorf havalimanına geri geçtik, valizlerimizi aldık ve tekerlekli araçlarla taşınan büyük valizlerimizi taşıyarak otele gittik. Bu süreçte kimse bize destek olmadı. Otele yerleşip sabah kalktığımızda, havalimanına transferle ilgilide kimse destek verilmedi ve yine yayan olarak valizlerimizle birlikte havalimanına döndük. Yeni uçuşumuz saat 10:35'te olması gerekirken, 13:06'da kalkış yaptı ve yaklaşık 2 saat 30 dakika bekledik. Sonuç olarak, ajet firmasından hem maddi hem de manevi tüm haklarımı ivedilikle talep ediyorum.

Cansu E****

15 Ağustos 20:19

Hala hiçbir geri dönüş olmadı, iki hafta oldu hiç kimse bir bilgilendirmede bulunmaya tenezzül bile etmedi.

21 Ağustos 08:49

Kaç gün geçti hiç kimseden ses çıkmıyor, nasıl bir firma bu?

23 Ağustos 10:33

@Ajet lütfen artık cevap verin, olayın üzerinden 20 günden fazla geçti, kimseden ses seda çıkmıyor.

04 Eylül 13:15

4 Eylül 2024 hala hiç kimseden geri dönüş alamıyoruz...

09 Eylül 15:41

Ajet 5 Eylül 2024 tarihinde tarafıma geri dönüş yapmıştır. Teşekkür ederim.

09 Eylül 15:41

Teşekkür ederim.

Ajet Firmasıyla Kabus Gibi Uçuş Deneyimi: Rötarlar, İletişim Sorunları Ve Stres

Hülya
11 Temmuz 15:50

Ajet (Anadolu Jet) Firması, İki Yolcusunu Mağdur Etti!

Hakan
05 Temmuz 03:02