Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
20 Nisan 2024 19:48

8 Nisan Pazartesi saat 11:30'da İstanbul Sabiha Gökçen-Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na yaptığımız yolculukta bagaja gönderdiğimiz bavul kırılmış ve hasar görmüştür. Hasar bildirimi yaptım ve mail ile gelen referans numarası ile son durumu öğrenmek için bagaj takibi yapıyorum; ancak 'öyle bir kayıt bulunamadı' yanıtı alıyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Daha önce Pegasus Havayolları ile yaptığım yolculukta kırılan bavuluma karşılık hemen yeni bir bavul verilmişti; ancak Ajet ne bir işlem yapıyor ne de kayıt alıyor. Aldığı kaydı bile kabul etmiyor. Muhatap bulmak istiyorum. Eğer herkes susarsa bu durum devam edecek.

20 Nisan 2024 19:37

Ajet firması ile 8 Nisan pazartesi saat11:30da İstanbul Sabiha Gökçen-Sivas Nuri Demirağ havalimanına yaptığımız yolculukta bagaja göndermiş olduğumuz bavul kırılmış hasar görmüş havalimanında hemen hasar kaydı açtırdım sonra firmayı arayın dediler aradım ama firmaya 34 dakika sonunda ulaştım hasar kaydınız yok diye web siteye yönlendirdi havalimanında hemen yaptırmış olduğum kayıt yok oldu tekrar web'den başvuru yaptım mail geldi takip numarası ile birlikte 1 hafta sonrasında mail gelen referans numarası ile son durumu öğrenmek için bagaj takibi yapıyorum ama öyle bir kayıt bulunamadı diyor mağduriyetimin giderilmesini istiyorum daha önce Pegasus havayolları ile yaptığım yolculukta kırılan bavuluma karşılık hemen yeni bavul verilmişti ama Ajet ne işlem yapıyor ne kayıt alıyor aldığı kaydı bile kabul etmiyor muhatap istiyorum hasarım ödensin tamir için mail bekleyin demek çok mantıksız hem bavulumu kırıp hem de tadilat için beklemek tabi dönerlerse bir de ayaklarına götürüp yapmalarını mı beklemek ve yapılınca geri gidip almak zorundayız böyle bir iş yok yani kimse kusura bakmasın indirimli bilet bile değildi mağduriyetlerimiz giderilsin!

Hatice
07 Ocak 2025 13:53
Ajet Çalışanlarının İhmali Sonucu Hasar Gören Valiz Ve Çözüm Sürecindeki Zorluklar

05 Ağustos 2024 09:29

Ajet (Anadolu Jet) Kırık Valiz
Ajet (Anadolu Jet) Kırık Valiz

Yetkin
28 Temmuz 2025 11:11
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
17 Temmuz 2024 10:01