Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Ajet CIP Kullanımı Ve Puan Sorunu

01 Mayıs 2024 20:48

Ajet 1 mayıstan itibaren Elite Elite Plus üyelerine CIP kullanımını açacağına dair bir bilgi iletmişti. Bunun doğruluğunu teyit edebilecek biri var mi acaba... Ankara'dan her yere ajet gidiyor THY sadece İstanbul ve İstanbul aktarmalı lokasyonlara uçuyor. Bu uygulama çok manasız... Puanlarımız durduğu yerde eriyip gidecek oysaki o puanlar kolay birikmiyor ve bunca kisi mağdur şu an şirketin Apple uygulaması da tam
Bir kaos bütün bilgiler yeniden giriliyor. Bilet alımları da zor yani neden ara yuz bu kadar değişti bir şeyleri oturtmadan isim değiştirmekle her şey değişti uygulaması ne kadar doğru. Umarım
Yöneticiler bu hususlara kulak verirler... O kadar çok şikayet var ki. Mesela puan birikimi de olmuyor isim değiştiğinden beri defalarca uçtuk hiçbir bilgilendirme yok. Bizler işimiz gereği sürekli uçuyoruz... Sayin yöneticiler Umarım ki bize kulak verir

Osman
Osman

Bizim numaramız 0532 başlıyor ve kurumsal bir firmayız ayrıca sızın code leriniz kimseye gitmez lakın numara benzerliklerinde size yanış bir bilgi gırmış olabilir... Siz başkası sızın numara üzerine firma da aça bilir ya da kod deneye bilirim bunun bizle bir alakası yok Google kayıt sıztemınız olmadığından kaynaldır sız bunun için bilen kişiden yardım derim yanış bilgi ve düşüncedesiniz

Yiğit
Yiğit

Ücreti mukabilinde de satın alınamıyor CIP artık! Anadolu Jet bu hakkı tanıyordu halbuki! Ankara'dan bir yere gidecekseniz İstanbul aktarmasız zaten Ajet kullanmak zorundasınız. 1 Mayıs 2024 itibarıyla Ajet yolcuları eğer Elite kartlı değilse Ankara'da CIP uçamıyor! Ankaralılar ülkenin ikinci sınıf vatandaşları oldu!

Deniz

30 Haziran itibariyle mil yüklemesi yapılacağı açıklandı ancak THY den eklemek istediğimizde mümkün olmuyor gerekli düzeltmelerin acil yapılması lazım 1 yıllık uçuşlarımız çöp oldu

24 Mayıs 2024 03:15

Ozgur
05 Mayıs 2024 19:03
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
13 Nisan 2024 07:47