Alsu sonuçtan hiç memnun değil

Ajet (Anadolu Jet) Firma Politikası Olarak Evcil Hayvana Karşı!

Ajet (Anadolu Jet) Firma Politikası Olarak Evcil Hayvana Karşı!
Alsu
20 Mayıs 2024 19:49

Evcil kedimi, 22.05.2024 tarihli 15:40 kalkış:Adana iniş: SAW uçuş için 20.05.2024 de 2 ayrı defa ajet müşteri hizmetlerini aradım. İlk müşteri hizmetleri görevlisi uçağımızın ağırlık sınırı dolmuştur dedi. Bende yani uçakta başka evcil kedi/köpek mi var diye sorduğumda evet aramakta geç kaldınız cevabını aldım.

Hemen ardından tekrar aradım ve farklı bir temsilci ise evcil kedi bu tip uçağa kabul etmiyoruz açıklamasını yaptı. Uçakta başka kedi/köpek/kuş yok ancak biz bu tip uçağa kabul etmiyoruz hayvanları dedi. İsterseniz kediyi bagaja 400 TL karşılığında verebilirsiniz bilgisini verdi. Ben kedimi bagaja vermeyeceğim için rakip firmadan bilet satın almak zorunda kaldım (1700 TL bilet faturası ekte, 350 TL kabin evcil hayvan hizmeti faturası ekte) ve mecburen onunla ayın 24 ünde gece yarısı uçacağım.

Şimdi sizin ajet uygulamasında ise yolculuklarım arasından uçuşu seçemiyorum bile biletimi iptal ettiniz hayırdır? Zararım karşılanacak mı? Müşteri temsilcileri neden farklı bilgiler veriyor? Ben bilet alırken bu tipe kedi alınmadığı bilgisi neden belirtilmemişti? Usulsüzlüktür bu.

Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Sevda
28 Mayıs 2024 10:02

Sonay
17 Eylül 2024 21:29

Meryem
20 Ocak 23:17
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
28 Temmuz 2024 20:50