Gönül sonuçtan hiç memnun değil

AJet (Anadolu Jet) Bagaj Hakkı Karmaşası Ve İptal İşlemleri Sorunu

Gönül
30 Nisan 2024 20:23

Bugün 30 Nisan Salı günü 4 adet bilet aldım. Bagaj hakkım sadece el bagajı olarak 8 kg olduğu için bunu değiştirmek üzere müşteri hizmetlerini aradım. İlk başta yardımcı olacaklarını ve 20 kg bagaj ile 8 kg el bagajı hakkı tanınacağını söylediler. Ancak, Berat Bey diye hatırladığım kişi, bana sormadan biletlerin tamamını iptal etti. Bilet iptaliyle ilgili herhangi bir onayım olmadığını belirtmeme rağmen, onay almadan iptal etmeleri kabul edilemez. Mağdur oldum ve hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. İptal edilen biletlerin bedeli 7 gün içinde hesabıma yatırılacak. Her bir bilet için 7000 TL ödemiştim ve şimdi bilet fiyatları 10000 TL'ye çıktı. Yani, toplamda 28000 TL'lik bilet iptal edildi. Hesaba yansıması gereken 40000 TL'lik bilet satışı yapıldı. Müşteri hizmetlerinin bu tutumu nedeniyle kendimi çok zor durumda hissediyorum ve yaşananlardan dolayı memnuniyetsizliğimi belirtmek istiyorum. Tek bir kuruşumu bile harcamak istemiyorum ve bir daha asla bu hizmeti tercih etmeyeceğim, çevremdeki insanlara da tavsiye etmeyeceğim.

Nilay
17 Haziran 2024 16:46

Ece
22 Ekim 2024 15:18
Yanlış Bilet Saati Ve Çözülmeyen Mağduriyet
Mihriban sonuçtan hiç memnun değil

Mihriban
15 Mart 2024 22:44

Murat
15 Temmuz 2025 13:42
sirada-beklerken-biletlerimiz-iptal-edildi-magdur-olduk-1.jpg
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Atilla
01 Haziran 2024 11:57