Burak sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Dikin Airfel Kombi Servisi Hakkında

Daikin Dikin Airfel Kombi Servisi Hakkında
21 Kasım 2023 14:25

Daikin Airfel Digifel Premix kombim C51 arızası yapınca hemen Tekirdağ Çerkezköy servisini arayarak bilgi verdim.
Bu arada kombiyi sıfırladım ve normale döndü.
Bir gün sonra gelen servis elemanı kontrol ederek bana sensör arızası olduğunu ama ileriye doğruda ana kart değişimine ihtiyaç duyabileceğimi söyledi.
Sensör değişti fiyatı 1400 TL.
1 saat değişim ve gaz ayarı sonucu yapıldığını söyleyerek ayrıldı.
Beş dakika sonra ev sıcak olunca kombiye baktım 55 derece çalışıyordu ve kısmam ile c 51 arızası verdi.
Hemen aradım ben demiştim kart değişmesi gerekiyor diyerek resetlememi söyledi.
Bende kendisine o zaman sensör niye değişti diye sordum gerekiyordu dedi.
Ben zaten servis gelmeden önce de aynı yöntemi yapmıştım ve kombi çalışıyordu servisten sonra da bunu yapacaksam servise niye ihtiyacım var.
Gelen arkadaş devamlı telefonla meşgul ve işe kendini vermiyor.
Amaç iyi bir hizmet vermek değil diğer müşterilere cevap vermek olunca bakım yapılamıyor.
Ana karta 5400 TL fiyat verildi.
Sonra arayarak 4300 TL fiyat verildi.
Kombiden anlamayınca istedikleri fiyatı söylüyorlar soğukta kalmama adına mecburen tamam diyorsunuz.
Daikin gibi bir firmanın servisi böyle olmamalı.
Ben şimdi bu servise nasıl güveneceğim.
İyi bir izlenim bırakmadı ki bende.

21 Kasım 2023 14:58 (Şikayetten 33 dakika sonra)

21 Kasım 2023 16:28

Benim kombim 2017 yılı üretimi olabilir ama servis gelip de tamir etmeden gider bir de ücret alırsa bu doğru bir hizmet olmaz. Bu yüzden servis elemanı müşteriye değiştirdiği parçayı gösterecek, müşteri ne değiştiğini görecek ondan sonra başka bir arıza olursa müşteri bunu anlayacak. Yoksa aynı şekilde çalışacaksa servis niye var ki. Umarım beni anlamışsınızdır. Saygılarımla...

Kamuran sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Kombi Arızası Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti

Kamuran
20 Eylül 2025 12:34
Garanti Kapsamındaki Kombi Arızası Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
25 Ekim 2023 19:17