Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Kombi Su Isıtmıyor

Airfel Kombi Su Isıtmıyor
20 Mart 2024 19:08

Sıfır aldığımız Airfel marka kombimizi aralık 2023 ayından itibaren kullanıyoruz. Su ısıtmada yaklaşık 2buçuk ay sonra sorun yaşamaya başladık (duş için girdiğimizde 15-20dk arası ısınmayı bekleme ve artık pes edip kapatma gibi). Aynı zamanda evimiz müstakil olduğu için üst katta da ısınma problemi başladı. Servis geldi ve tesisatta kireç veya pis kalıntı var diyerek 2000TL ekstra ödediğimiz ilacı kattılar. Bir daha sorun yaşanmayacağını bu ilacın bu gibi sorunları önlediği söylendi. Aynı gün sorun devam etti tekrar servisi çağırdık ve içerisinden bir malzemeyi değişim yaptılar. Aynı sorunu 1 ay geçmeden yine yaşadık ve servisi tekrar aradık. İlaç katma işlemi yeniden yapıldı. Ve aradan 1 hafta bile geçmedi suyumuzda yine ısınma problemi yaşıyoruz. Sıfır ve son model olduğu için tercih ettiğimiz kombide her hafta su ısıtmama yaşayarak servis mi çağırıp duracağız? Gerçekten yıldık bu durumdan. Evde küçük çocuğumuz var ve bu su sorunu yüzünden akrabalarımızda yıkanmaya gidiyoruz. Ne kadar sağlıklı ve verimli kullanamadığımızı anlayın yani... Kombinin arızası neyse giderilmesini veya gerekirse kombinin değiştirilmesini istiyoruz.

06 Mayıs 2024 09:25

20 Mart'ta yazdığım şikayet üzerine Daikin genel merkezi benimle irtibata geçti. 15 Nisan servis yönlendirme mesajı geldi. Sonraki hafta gelip baktılar suya test yaptılar ve ilaç söyleneceğini, gelince ilaç katılacağını belirttiler. Gün bugün oldu servisi aradım 'yan evde de aynı sorun oluştu ve 2 ay beklediler, merkezle alakalı bir durum, eğer gelişme olur, ilaç gelirse sizi zaten ararız dediler.' Banyoya girdiğimizde 15dk dan önce ılık su bile gelmeyen 8 aylık bir cihazı kullanıyoruz. 2 yaşında bir çocuğum ve 1 hafta sonra ikinci bebeğime doğumum var. Yaşadığımız ve yaşayacağımız mağduriyetler bitmiyor. Bu cihaz bize bela oldu resmen, merkez cihazı değiştirmiyor, sadece buraya (yerden ısıtmaya) uygun değil bu cihaz, bir kez daha ilaç katacağız diyerek süreci daha da uzattılar. 3. Kez ilaç katılacak tabi ilaç gelirse ve yine aynı olacak. Aramalarımız, yazmalarımız fayda etmiyor çünkü çözüm yok. Üzgünüm ama bu marka bir daha asla.

Ek
21 Mart 2024 08:35 (Şikayetten 13 saat sonra)

21 Mart 2024 11:00

Yazdığım günün ertesi sabahı Genel merkez tarafından arandım ve Mühendislik birimlerine aktarılarak gerekli incelemelerin yapılması doğrultusunda ilerleneceği açıklandı. Şimdilik bekliyoruz.

Benzer Şikayeti Var

Kronik olan bir hatayı firma düzeltmesi gerekmez mi tüketici neden mağdur ediliyor hakkimizi aramanın bir yolu yok mu bir de eviniz dubleks ve yerden ısıtma miydi?

Benzer Şikayeti Var

Aynı anlattığınız gibi sorun bizde yaşadık sonuç alamadık yeni kombi almak zorunda kaldık. Ne yapacağımızı bilmiyoruz siz ne yaptınız?

Hazal

Tabii ki kombi aldık. Her teknik servisin dediği bu kronikmiş.

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Her Kış Kabusu: Sürekli Arızalanan Kombi

Canan
10 Aralık 2024 11:17

Serap
28 Şubat 2024 05:40
Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Kombi Ve Servis Hizmetlerinde Süreklilik Sorunu

Nurdan