Airfel Kombi Arızası: Soğuk Kış Günlerinde Mağduriyet

14 Aralık 2024 01:36

Garantisi devam etmekte olan Airfel Digifel Premix kombi ürünüm uzun zamandır C1 33 arıza kodu vermekte. Daha önce 2 kere servis çağırmama rağmen sorun çözülemedi, hâlâ aynı problemi yaşıyorum. Kışın çetin geçtiği Erzurum'da böyle sıkıntıları yaşamamak için kaliteli olarak bildiğim Airfel markasını tercih ederek hata mı ettim diye düşünüyorum. Belli ki bu sorun tamirat yöntemiyle çözülemeyecek. 3 çocuklu bir ailenin şu günlerde gece ansızın kombi arızası nedeniyle sabaha buz gibi bir evde uyanmasının Airfel markası adına çok kötü bir intiba bıraktığını hatırlatıp en kısa sürede ayıplı malın yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum.

16 Aralık 2024 08:48 (Şikayetten 2 gün sonra)

İsmail
İsmail

Merhaba sorun nasıl çözüldü acaba

Arızalı parçanın üretimi yokmuş, servis aynı markanın benzer modellerinden uydurabileceği birkaç parça getirip denedi en sonunda birini uydu. Arızalı parça değişmeden tamiri tutmuyor maalesef

Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Bahadır
04 Temmuz 2024 19:27
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Kış Ayında Kombi Mağduriyeti

Uğur