Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Kış Ayında Kombi Mağduriyeti

06 Ocak 2024 18:58

Yaz ayında sıfır olarak aldığımız Airfel Digifel Premix kombi iki aydır sürekli 11 64 arızası veriyor. Servisi haftada bir kez geliyor. Kombi üç gün çalışıyor, dördüncü gün yine bozuluyor. Böyle kötü bir kombi ve servis olamaz. En son geldiklerinde bir parça değiştirdiler. 'Tamam,' dedik, 'Artık düzeldi.' Yok, yine aynı sorun: Ateşleme hatası. Kış gününde mağdur olduk. Servis üç günden önce gelmiyor, geldiğinde de sorunu çözemiyor. Soğukta ne yapacağımızı sorduğumuzda bir çözüm üretemiyorlar. Kimseye önermiyorum, Daikin Airfel böyle kötü bir marka olamaz. Daha dört aylık kombi her gün bozuluyor.

08 Ocak 2024 08:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

08 Ocak 2024 16:55

Firma 15. Kez servis gönderdi servis geldi bir şeyleri kurcaladı gitti sonuç kombi halen çalışmıyor ev buz gibi ne sıcak su var ne ısınabiliyoruz kış günü arifel ve Daikin yüzünden rezil olduk çağrı merkezini arayıp değişim talep ettim süreci başlattık diyor ne kadar sürecek 10 gün sürse ne yapacağız soğukta diyoruz bir bilgimiz yok diyorlar ikame kombi bile veremiyor bir firma bu kadar amatör olabilir acilen çözüm istiyorum

Onur
Onur

Aynı sorunu yaşıyorum ilk aylarında bu sorunlar başladı ilerdeki zamanlarda garantisi bittikten sonra neler yaşayacağız Allah bilir hiçbir günüm hem ısı yönünden hem de sıcak su yönünden sorunsuz geçmedi

Uğur

Firma cihazımızı değiştirdi sıfırı ile ama yeni cihaz da aynı sorunu yapıyordu sorunu farklı yerde aradık ve kombi montajı yapılırken topraklama kablosu yanlış bağlamış montaj elemanı meğer tüm sorun bundan kaynaklanıyormuş siz de böyle bir sorununuz var mı önde evin ve kombinin topraklamasını kontrol ettirin umarım sorununuz çözülür bizimki çözüldü uzun zamandır hiç hata vermiyor.

Havva
04 Mart 2025 09:07