Abdulfettah sonuçtan çok memnun

25 Mayıs 2024 21:09
Abdulfettah'ın Teşekkür Mesajı
“Airbnb tarafında temsilci olan Ailyn sorunumu çözdü kendisine çok çok teşekkür ederim”

Airbnb sadece ev sahiplerine koruma sağlıyor. Ev sahibi yalan söyledi ve rezervasyon sonrası tam adres verildiği için sonrasında Google Haritalar'dan kontrol ettiğimde yalan söylediğini gördüm. Rezervasyon esnasında ise kartımdan 6197 liramı bir anda güvenliksiz şekilde çekti ve rezervasyonun hemen ardından iptal ettirmiyor. Yanlışlıkla yapmış olsanız dahi iptal ettiremezsiniz, paranız onlarda kalıyor. Paramın geri verilmesini istedim fakat hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor. Ev sahibi isterse verir, istemezse vermez. Böyle bir sistem olamaz. Daha hizmet almadan benden aldıkları parayı geri alamadım. Ayrıca ev sahibi, konuşmalarımızda hep nazik olmama rağmen beni şikayet edeceğini ve onu tehdit ettiğimi söyleyeceğini belirtti. İyi ki ekran görüntülerini aldım. Hatta size önerim, çok para kazanmak isteyen varsa bu sitede ev sahibi olun, herkese yalan söyleyin. Rezervasyonu iptal edenler oldukça aynı gün içinde birden fazla kiracıdan para kazanmış olursunuz. Çünkü sadece 6197 liradan 800 TL iade ediliyor ve tekrar başkasına kiralama yapabiliyorsunuz. O gün için temiz para.

26 Mayıs 2024 12:36

Hatta şunu fark ettim şu an kiraladığım eve gittiğim adres yanlış olsa dahi ev olmasa bile airbnb tarafından ödeme alamayacak ve sokakta kalacaksınız

29 Mayıs 2024 23:49

Merhabalar airbnb tarafında müşteri temsilcisi ile konuşmamda A** isimli temsilci çok yardımcı oldu ve sorunumu çözdü kendisine çok çok teşekkür ederim

29 Mayıs 2024 23:52

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Burhan

Airbnb Rezervasyon Hüsranı
Belgin sonuçtan çok memnun

Belgin
09 Ekim 2023 16:39
"İlginiz için teşekkürler ederim"
Tayfun sonuçtan çok memnun

Tayfun
20 Ağustos 2024 16:19
"İlginiz ic8n teşekkür ederim. Çözüm üretmeniz mağduriyeti mi gidermeniz harikaydi."
Airbnb Rezervasyon İptali Ve Mağduriyet
Airbnb Rezervasyon İptali Ve Mağduriyet