Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakım Evinde Yaşanan Mağduriyet Ve İade Sorunu

13 Mayıs 2024 16:19

12/05/2024 tarihinde anneannem, kalmakta olduğu bakım evinin kapanması nedeniyle Çengelköy Ata 2 Sitesi içinde bulunan Erdem Huzurevi'ne nakledildi. Başta anneannemin demans hastası olduğu ve bağırma eğilimi bulunduğu bilgisi kurum yetkililerine iletildiğinde, kendileri için sorun teşkil etmediğini ifade ettiler. Ancak 13/05/2024 tarihinde sabah saat 09:42'de kurum yetkilisi tarafından aranarak, 'Yaşlınızı bugün öğlene kadar alın, çok bağırıyor ve diğer yaşlıları rahatsız ediyor.' denildi. Yaşlımızı kurumdan aldığımızda, 12/05/2024 tarihinde elden ödediğimiz paradan 1000 TL eksik olarak IBAN'a yatırılmıştı. Hem yaşlımız hem de biz mağdur edildik ve üstelik 1000 TL gecelik ücret adı altında kesinti yapıldı. Ayrıca, 'Bez parasını kesmeyi unuttum, neyse o da sizden olsun.' şeklinde bir ifade kullanıldı. Yaşlımızı emanet ettiğimiz kurum sahipleri, sokaktaki bir kediye yapılmayacak muameleyi yaşlımıza reva gördüler.

Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı Evde Bakım Hizmeti Ücretim Geriye Dönük İsteniyor

29 Ağustos 2024 17:31
aile-sosyal-hizmetler-bakanligi-evde-bakim-hizmeti-ucretim-geriye-donuk-isteniyor-1.pdf

22 Temmuz 2024 21:23

25 Ağustos 2024 10:07
Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile Destek Maaşının Kesilmesiyle Zor Durumdayız

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kategorileri