27 Temmuz 2024 21:51

1308479184 rezervasyon numaralı otel rezervasyonundan ücretim iki defa çekildi, 3 gün arayla. Ben 22 Temmuz Pazartesi günü 1308479184 rezervasyon numarası ile Tayland Patong Bay Residence adlı otelden Agoda sitesi üzerinden rezervasyon yaptım ve internet üzerinden 22 Temmuz tarihinde 3.584,57 TL ücret çekildi ve ödedim. Ancak 25 Temmuz tarihinde bu ücret hiçbir sorgulama olmadan tekrar çekildi. Bunun nedenini merak ediyorum. Benim hesabımdan hiçbir doğrulama ve gerekçesi olmadan nasıl bu para tekrar çekilebilir, anlamıyorum. İkinci defa çekilen paranın iadesini talep ediyorum. Eğer bana en yakın zamanda dönüş sağlamazsanız sizi dava etmek zorunda kalacağımı bildiriyorum. Sizden en yakın zamanda dönüş bekliyorum. Rezervasyon yaptığım mail adresi ise GO***@icloud.com

28 Temmuz 2024 03:32 (Şikayetten 5 saat sonra)

Şikayeti Çözüldü

Teşekkür ederim cevabınız için bana da aynı şekilde mail yoluyla dönüş yaptılar, ama hâlâ bloke şeklinde duruyor umarım benimkide kalkar provizyondan

Şikayeti Çözüldü

Merhabalar bir sonuca ulaşabildiniz mi

Gökçe

Evet, mail ile dönüş yaptılar. Provizyondaki ödeme yurt dışı çekimi olduğundan güvenlik amacı nedeniyle banka tarafından çekilebiliyormuş rezervasyon onaylandıktan sonra kaldırılırmış. Mailden birkaç gün sonra da provizyondaki ödeme geri çekildi.

17 Haziran 2024 21:20
Agoda Sitesinden Otel Rezervasyonu Ücretinin İki Defa Çekilmesi
Agoda Sitesinden Otel Rezervasyonu Ücretinin İki Defa Çekilmesi
Arzu sonuçtan çok memnun

13 Ağustos 2024 23:53
"Merhabalar para iadem yapıldı çok teşekkür ederim ilginiz için"

14 Şubat 2024 10:28
Agoda.com 2 Kez Ücret Aldı, Mükerrer İşlem Yaptı