Acil Serviste Kaba Davranış Ve Yetersiz İlgi

29 Ekim 2024 00:04

Dün yani 27.10.2024 günü yukarıda belirtmiş. Olduğum ikametimde düştüm ve sağ ayağımın küçük parmağı kırılmıştı. Bundan dolayı dün ve bugün devlet hastanesine ve Afsü Hastanesi gittim. Bugün saat 10.30 sıralarında tekrar afsü Hastanesine gittim ve Acil Alana giriş yaptırıp bir müddet bekledim, sonra acil doktoru beni muayene yaparken "konu ile ilgili ortopedi doktoruna bilgi vereceğini ve onun değerlendireceğini" söyledi. Saat 12.00 gibi ortopedi doktoru geldi ve ters ters "A**** Ö* sen misin, geç bakalım alçı odasına" dedi. Bende alçı odasına geçtim ve sedyeye oturduktan sonra çorabı çıkardım ve ortopedi doktoruna sağ ayağımın küçük parmağımı gösterdim ve burasının acıdığını söyledim. O da bana atarlı bir şekilde ayağımı sert bir şekilde sıktı ve kendisine çekti. Bende "hocam ne yapıyorsun" dedim. Bunun üzerine doktor "ben ortopedi doktoruyum, beğenmiyorsan kalk git, bana işimi mi öğretiyorsun" dedi ve ayrıca yüzüme de dik dik baktı. Bende hocam neden dik dik bakıyorsun dedim. Ama bana cevap vermedi. Bende ayağa kalktım ve zaten bana yakın bir mesafede olduğu için burun buruna geldik. Ben ayağa kalktıktan sonra onun üzerine yürümedim. Sonra yanımda bulunan resmi nikahlı eşim H*** Ö* koluma girdi ve beraber dışarı çıkarken, genel olarak "benimle dalga mı geçiyorsunuz, nasıl bir hastane burası, iki gündür gezdiriyorsunuz, benim canım yanıyor" dedim ve kapıya bir defa hafif bir şekilde yumruk vurdum ve çıktık. Benim kapıdan çıkarken ki söylemlerim kesinlikle ortopedi doktoruna değildi. Benimle iki gündür ilgilenmedikleri için genel küfrettim. Ayrıca ortopedi doktoru da beni muayene etmeden önce başka bir şeye kızmış olmalı ki çok sinirli ve agresifti. Ben kesinlikle doktorun şahsına küfretmedim. Suçlamayı kabul

etmiyorum. Benim bu olay ile ilgili olarak söyleyeceklerim bundan ibarettir, benim canim yanıyor ayla ayağım kirik bende şikayetçiyim. Bu konuda bn her yere şikayet çıkacağım doktorun ismi A***** T***

İlgisiz Doktor Ve Yetersiz Muayene Deneyimi

14 Ekim 2024 01:01
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanede Karşılaştığımız Saygısız Davranışlar

25 Aralık 2024 15:22

Acil Serviste Uzun Bekleyiş Ve İlgisizlik

03 Aralık 2024 09:15

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ayağımda Çatlak Varmış İlgilenmediği İçin Çatlağı Göremedi

11 Ağustos 2024 13:49