Acil Serviste Uzun Bekleyiş Ve İlgisizlik

03 Aralık 2024 09:15

02.02.2024 tarihinde gece 22.20 de çocuk acilden kızımın ayağı şiş diye giriş yaptık. İlk muayenede fazla beklemeden röntgene gönderdiler. Röntgende de sıra beklemeden röntgen çekildi. Travma odasına gitmemiz gerektiği söyledi. Gittik beklememiz söylendi. Ortopedi doktoru gelecek diye bayağı uzun bir süre bekledik ayakta kırık olduğu alçıya alınacağı söylendi. Alçı'ya alındı. Fakat yapılan bu muayenenin uzman ortopedistten onaylanması gerektiğini yine beklememiz gerektiğini söyledir. Saatlerce bu onayı bekledik sabah 4:30 civarında kendi isteğim doğrultusunda çıktım onay alınmadan çıkış yaptım ve tekrar sabah gelmem söylendi. Ortopedi uzmanın ne zaman geleceğinin belli olmaması ve bir hastanın sadece bir tedavi onayı için bu kadar bekletilmesi anlamış değilim. Acil doktoruna bununla ilgili yardımcı olmalarını istediğimde bir şey yapamayacaklarını söyledir. İnsanlar bu şekilde mağdur ediliyor. Bununla böyle acil durumda düşmüş bir çok hasta gözümüzün önünde beklemek ve ilgisizlikten dolayı mecburen dilekçe imzalatılıp gönderildi. Böyle büyük bir hastaneye yakışmıyor. Bu tarz şeyler

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Çocuk Acilde Geciken Tahlil Sonuçları Ve İlgisiz Personel

31 Temmuz 00:48
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi GOP Araştırma Hastanesi 7 Dakika Beklemeyen Doktor

10 Mayıs 2024 10:02

Metin Sabancı Hastanesi Sorumsuzluk Ve Kötü Muamele!

07 Ekim 2024 01:10