Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Afyonkarahisar Merkez Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde İlgisizlik

31 Mayıs 2024 03:44

Acil serviste ilgisizlik. 31.05.2024 tarihinde saat 02.30-02.50 civarında çocuğumun ayağının, bir gün evvel Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan çatlak nedeniyle geçici alçısı çıktığından, devlet hastanesinde kendi MR çekimi için geldiğimde çocuğumun müdahalesini de yaptırmak için girişini yaptırdım. Röntgen istendi, çekildi. Evet, ayağında çatlak var ama biz burada yapamayız, siz diğer hastaneye gidip orada yapabilirsiniz. İlk buraya gelseydiniz yapardık diyerek, çocuğu çatlak ayağıyla geri gönderdiler. Bu nedir, nasıl bir anlayıştır? Ben giriş yapmışım, röntgen çekilmiş, çatlak olduğu tespit edilen bir durumda müdahale etmeyip geri göndermek nedir? Ben bir Türk vatandaşı olarak yapılan ilgisizlikten utandım. Umarım bu (pratisyen doktor galiba, bayan, gözlüklü, ismini bilmiyorum. Bu tarih ve saatte yetişkin sarı alanda görevli bir tek o vardı, gözlüklü bayan doktor) kişilerin doktor olarak görevlendirilip hastaları bu şekilde göndermelerine izin vermezsiniz. O kadar insanları iyileştirmek amacıyla çalışan nice insanların haklarının yenmesine izin vermezsiniz. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

31 Mayıs 2024 08:29

Doktor çocuğum hakkında hakaretli bir şekilde e nabız üzerinden yorumlar yazmış bırakın, hata yaptım demeyi ya da özür dilemeyi utanmadan benim bilgim olmadan kendince e-nabız'dan hastane ziyaretlerini yanlış bir şekilde yorumlamış uydurma şeyler yazmıştır. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

Afyon Devlet Hastanesi'ni Şiddetle Kınıyorum.

01 Ekim 2024 12:11

Beykoz Devlet Hastanesi Çocuk Doktoru Mağduriyeti