Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi'nde İlgisizlik ve Kaba Davranışlar

02 Ekim 2024 18:31

Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi İlgisizliği. 28.09.2024 tarihinde kızımı ateş ve kusma problemi ile Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi acil bölümüne giriş yaptık. Acilde kan ve idrar tahlilleri yapıldı. Doktorlarımız gayet güzel ilgilendi ve enfeksiyon değerlerinin çok yüksek olduğunu ve yatış yapılması gerektiğini söyleyerek Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi'nin çocuk bölümüne yatışımız yapıldı. 29.09.2024 tarihinde doktorumuz tekrar idrar ve röntgen istedi. Tahlilleri verdikten birkaç saat sonra tahliller çıktı mı, doktor gelecek mi diye sorduğumda geleceği söylendi ama gelmedi. 30.09.2024 tarihinde doktorumuz ilgili olduğu bölüme gelmesine rağmen odamıza hiç gelmeden hemşirelerden bilgi alıp gitti. Günün ilerleyen saatlerinde öğlen geldi, kızımı muayene etti. Yapılan tahlillerle ilgili bilgi vermeden odadan ayrıldı. 28.09.2024-30.09.2024 tarihleri arasında hastanede olmamıza rağmen kızımın ateşi asla düşmedi. Hemşirelerin de doktordan pek farkı yoktu. Kızım titremeye başladı. Hemşire odasında olan bir hemşireden yardım istedim. Doktorumuzun adını sordu, söylemediğimde 'Ben sizin doktorunuzun hemşiresi değilim. Hemşire bankosuna bakın.' dediler. Hemşire bankosunda yaşlı bir hemşireden yardım istediğimde 'Kendi hemşireleriniz buralardadır, onlara sorun.' diye bir karşılık aldım. Hangi hemşirenin bize bakacağını kimse söylemedi. 'Kim bizimle ilgilenecek, nereden bileyim?' diye tepki verince 'Burası otel değil.' dediler. Hastanede 3 gün boyunca kalmamıza rağmen kızımda hiçbir iyileşme olmadı. Doktorun ilgisizliği ve hemşirelerin tavırları çok kaba olduğu için 01.10.2024 tarihinde hastaneden ayrıldık.

Sürekli İptal Edilen Randevular: Sağlıkta İhmal

25 Kasım 2024 21:56

Hastanede İlgisizlik Ve Tedavi Eksikliği

22 Ocak 2025 21:20
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Çorlu Devlet Hastanesi Kadın Doğum Doktorunun Saygısızlığı

27 Mayıs 2024 16:19
İpek sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teşhis Nedeniyle Hayati Risk Yaşadım

22 Nisan 2025 22:39