Beykoz Devlet Hastanesi Çocuk Doktoru Mağduriyeti

24 Temmuz 2023 13:53

23.07.2023 tarihinde Beykoz devlet hastanesine çocuğumun rahatsızlığından dolayı acile götürdüm. Yarım saat beklememe rağmen dr. ****yerinde yoktu. Yaklaşık benden önce sırada bekleyen 10 kişi vardı. Kusan rahatsız olan ateşi olan bebek ve çocuklar sırada bekliyordu ve herkes isyan etmişti. Doktoru sormak için sekreter bölümüne gittim doktorun serviste olduğunu ve ne zaman geleceğine dair bilgi verilmedi. Sekreterdeki arkadaş doktoru aradı ve doktor sinirle aşağıya geldi herkese sinirli bir şekilde usulünü bozarak saygısız konuşarak beni aramayın beni bir daha ararsanız yukarıya çıkar daha inmem kim bakarsa baksın dedi hastalara. Olaya dahil oldum ve doktorla sözlü münakaşaya girdim. Sinirden resmen hastalara saldıracaktı. Oğlumun sistemdeki ismini sildi ve muayene etmedi ben muayene etmiyorum sizi kim bakarsa baksın dedi. Hastanede 1 tane çocuk doktoru vardı ve muayene etmedi. Ortada çocuk olmasına rağmen bakmadı. Farklı alanı olmayan doktora çocuğumuzu gösterdik. Hakkımı helal etmiyorum. Sağlık Bakanlığına 184 arayarak şikayette bulundum olayı anlattım doktor muayene etmeme gibi hakkına sahip diye söyledi. Kusar bakmasın doktor diye o kadar insana bağırmaya tepki göstermeye hakkı yok yetişkin birinden bahsetmiyorum 6 aylık çocuktan bahsediyorum ne demek muayene etmeme hakkı var diye.

Semra sonuçtan hiç memnun değil

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi Hastane Personelinin Hasta İletişimi Şikayeti

23 Ocak 2024 09:46

21 Haziran 2023 10:33

26 Eylül 2023 12:27
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Sivas Numune Hastanesi Hastane Personel Yakınlarına Gösterilen Tolerans Üzerine Şikayet

08 Ocak 2024 12:59

Beylikdüzü Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde İlgisizlik Ve Saygısızlık Yaşadık