Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Adrasan Beach Club Adrasan Beach Otel

Adrasan Beach Club Adrasan Beach Otel
08 Eylül 2024 13:14

26 Ağustos - 2 Eylül 2024 tarihleri arasında 14 kişilik aile grubu ile rezervasyon yaptırdık. 7500 TL ön ödememizi yaptık. 26 Ağustos günü otele geldik. Otel, sitede anlatıldığı gibi beach otel olmaktan çok uzak, 600 m sahile uzakta, araç ile ulaşım bile oldukça zor bir konumda. Öğleden sonra 2 olmasına rağmen kalacağımız odalar boşaltılmamış, otel önünde saatlerce bekledik. Müdüre hanım, 'Müşteriler 4'te çıkabilir, 6'da odayı boşaltır. Siz de çıkış yaparken son gün ona göre çıkarsınız.' gibi saçma bir sebep sundu. Tur ile birkaç gün önce gelen bazı müşteriler ile yaptığımız sohbette, odada klimaların ve buzdolaplarının çalışmadığı, oda temizliğinin yapılmadığı, yemeklerinin çok kötü olduğu gibi sıkıntıların yaşandığını öğrendik. Müdüre hanıma bu tarz şikayetler olduğunu, bunlar ile ilgili ne yapabileceğini sorunca hem bize hem de olumsuz şikayetleri olan müşterilere bağırmaya başladı. Bize bağırmaktan sorunlara çözüm bulmasını beklerken, otel çalışanları ile biz müşteriler arasında neredeyse kavga dövüş çıkmak üzereydi. Sert atışma yaşanınca müdüre hanım, 'Otelimde size hizmet veremem, nereye giderseniz gidin.' diye bizi otel dışına çıkarttı. Görseldeki fotoyu belge olsun diye hep birlikte çektik. Otel yönetimi tarafından bizim ödediğimiz 7500 TL'nin iade edilmesini istedik. Para iademiz yapılmadı. Oteldeki müşteri şikayetlerine çözüm beklerken, parasını ödediğimiz otelden apar topar kovulduk ve paramız ile mağdur olduk.

Hayrettin
Hayrettin
28 Aralık 2024 15:00

Konunile ilgili hiçbir dönüş ve gelişme olmadı.

Cem sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 14:43

10 Temmuz 2024 21:22