Ali sonuçtan hiç memnun değil

Adidas Özelia Ses Sorunu

21 Temmuz 2023 10:15

Bir süre önce adidas özelia ayakkabı aldım. Ayakkabıyı bir gün kullandıktan sonra ayakkabıda ses çıkarma sorunu ortaya çıktı. Sanki ayakkabım çamura batmış da içinde ayağım hareket ettikçe vıcık vıcık ses çıkartıyor. Ayakkabım dışarıdan insanların rahatsız olacağı kadar ses çıkartıyor ve gerçekten bende takıntı haline dönüştü sesi. Daha sonra ürünü incelemeye göndermek istedim ve Mall Of İstanbul AVM adidas mağazasına götürdüm. Bilgilendirme mesajıyla ürünü takıp edebilirsiniz dendi ama uzun süre mesaj gelmedi. Ürünün sonucu çıkalı bir hafta olduğu halde bilgilendirilmedim. Bende müşteri hizmetlerine ulaşıp ürünümü sorgulattım. Ürünün kararı red çıkmış. Adidas tarafından kaynaklanmayan kullanıcı hatalı bir sorun olduğunu yazmışlar. Sorun onlarda değilse ilk günden beri ses çıkartan ayakkabının sorumlusu ben miyim dedim ama cevapsız kaldım. Ayakkabıyı sadece bir gün kullandım. Müşteri hizmetlerine ne yapabileceğimi yetkili birisiyle görüşüp kabul etmek istemediğimi söyledim. Telefondaki kadın sonuçtan memnun kalmadıysanız ikinci kez incelemeye gönderebilirsiniz dedi. İkinci kez gönderdim ve yine aynı cevap aldım müşteri memnuniyetini bu kadar önemsemeden bir firmayla karşılaşmadım. Ürünün alım tarihi incelemeye verilme tarihleri kontrol edilebilir sadece 1 gün kullandım elimde video görüntülerimde mevcut kanıtlayabilirim ürün hatalı başvuru sahibinin talebi: ayakkabının değişimini talep etmekteyim.

27 Eylül 2023 12:31

Şikayetime kaşılık adidas tarafından hiçbir geri dönüş yapılmamış olup müşteri memnuniyetini bu kadar umursamayan bir firma olduğu için kınıyorum ve yasal hakkımı kullanarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım ve ürünün kusurlu olduğu bilir kişi tarafından onaylandı ve davayı kazandım bu deneyimi yaşattığı için Adidas'a teşekkürlerimi sunuyorum

Kübra
Kübra

Ali bey merhaba, davayı kazanınca ücret iadesi mi yapıyorlar sadece yoksa ürün değişikliği mi?

Ali

Ürün değişimi yapıldı mahkeme kararı ile. Ama aynı sorun gene devam etti

Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Adidas Ayakkabıdan Ses Çıkması

Rıdvan
29 Temmuz 2023 19:08
Nadide sonuçtan hiç memnun değil

Nadide
02 Temmuz 2024 12:04